Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
mali odbijancic pa ,nastavak zarona [undecid]
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
Bolje da ste oprali Novoselca.Fondovi su nas obranili od pada,a mogli su nas baciti na koljena.
Bilo je dovoljno da pobjegnu sa kupnje i malo puknu po bidu.Očito su donijeli odluku da za kraj
mjeseca crobex ne potone previše tako da bi dana i sutra mogli imati mali rast ili stagnaciju.
Bit će kako oni odluće.
Ali od ponedjeljka bi mogli malo niže.Nadajmo se da će Kosorica slomiti Milanovića.I obraniti Crobex.
A što se tiće AZ mirovinca njima bi trebalo oduzeti licencu jer su uložili nekoliko stotina mil.
eura u strane obveznice.Oni to nazivaju disperzijom rizika,a ja osiromašivanjem Hrvatske.Izvlačiti
zdravi keš iz ove nelikvidne bare predstavlja podrivanje hrvatske države i preporučio bi svakom
da im da nogu i pređe u drugi mirovinski fond.
A što se tiće poslovanja AZ ima lošiji rezultat od PBZ mirovinca koji više ulaže u Hrvatsku,jer AZ kupuju obveznice kada rastu dionice i obrnuto.
se boje da bi
Kako se lijepo slažu bidevi na todexu [thumbsup]
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
mali odbijancic pa ,nastavak zarona [undecid]
Nisam znao da ste fond menađer.Ako ste tako odlučili biti će tako.
http://www.jutarnji.hr/kosor–slovenci-bi-nas–zbog-sdp-a-mogli-opet-blokirati/321440/
kad poklonimo slovencima more ondak ce biti a nismo znali…
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom
zanimljivo kako je promet nakon otvaranja umro. čeka se s nestrpljenjem indijanski GDP u 13:30 kao da je naš vlastiti [lol] pa hajde ako naš nije 3% neka je barem njihov [lol]
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
Kako se lijepo slažu bidevi na todexu [thumbsup]
tzv.betoniranje [lol]
Nisam znao da ste fond menađer.Ako ste tako odlučili biti će tako.
[/quote]
cini se da su odustaju od tripliranja naloga na HT-u
[/quote]
demantiram sam sebe, sad gledamo strategiju, postavio naloge ode ja na rucak
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom