Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opa… netko je na otvaranju utukao 500.000 kn u JANAF… Sutra izlazi izvješće… biti će zanimljivo ovo pratiti…

Mogla bi i ingra danas probiti branu od 50kn…

Opa… netko je na otvaranju utukao 500.000 kn u JANAF… Sutra izlazi izvješće… biti će zanimljivo ovo pratiti…

Ma neee, vidiš da ekipa navlači….to je neko s foruma nasjeo….

Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
3.650,00 79 10:00:24
3.649,27 4 10:00:24
3.640,00 5 10:00:24
3.639,99 8 10:00:24
3.639,97 8 10:00:24
3.637,27 3 10:00:24
3.635,00 4 10:00:24
3.634,99 4 10:00:24
3.634,00 5 10:00:24
3.629,50 1 10:00:24
3.628,00 2 10:00:24
3.627,00 1 10:00:24
3.600,00 7 10:00:24
3.600,00 5 10:00:24

who dares, wins

Neče tržište biti još dugo u kontra modu građevinci su pretrpili ogromne pritiske medijkog trača
izvješča izlaze neče se dovjeka puniti dionice koje se sada pune uskoro građevinci okreču kontru a onda če ove ostale prazniti i puniti građevinu po tome su građevinci naročito zbog niske cjene trenutno najbolji ubod…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Pa dobro se držimo za sada… Očekivao sam gore…

Svi ovi koji su rasli dok je građevina padala če se prazniti a građevina ide nazad gore.
Hrvatska građevina je najača u regiji i Hrvatska neče odbaciti jednu od svojih najačih grana ..
Jer bi ju to uništilo novinska naklapanja ostavljam drugima ko god čita njihove laži neka mu ja tvrdim da hrvatski niovinari ne mogu više pričat istinu koliko več godinama lažu izmišljaju ..

Koliko mora čovjek sam biti naivan kada vjeruje notornim lažovima novinarima..
Njihov je posao postao da lažu a cijela štampa u hrvatskoj je čisti žuti tisak
Kada te neko slaže tisuču puta dali mu onda ponovo treba vjerovati..

Neče tržište biti još dugo u kontra modu građevinci su pretrpili ogromne pritiske medijkog trača
izvješča izlaze neče se dovjeka puniti dionice koje se sada pune uskoro građevinci okreču kontru a onda če ove ostale prazniti i puniti građevinu po tome su građevinci naročito zbog niske cjene trenutno najbolji ubod…

nije da sam gramatički osviješten, ali volim čitati rečenice koje imaju smisla. iz koje ste vi škole izašli pa da ne znate interpunkcijske znakove, č i ć, te općenito složiti rečenicu da ima smisla. koliko učenih ljudi ulaže na burzu nije ni čudo kako stojimo.

Hvala na uvredama ti si sigurno bolji čovjek od mene zato što znaš gramatiku a i pametniji
Začudio bi se da i ja imam solidne škole jedinio gramatiku sam uvjek mrzio
Tkođer treba imati gats da pišeš kao ja ti bi umro jadan od srama
Što se tiče učenih ljudi znam ja dosta što su im tate kupovale fakultete ,ja sam vidio
svijeta i stvari koje ti nikada nečeš vidjeti osim na televiziji učeni kolega..
Ovo nije gramatički forum
u meni ima više orginalnosti kao čovjeku nego u desetorici ovakvih kao ti.
Kada čovjek kao ti napiše ovako nešto što si ti napisao otkriva pravu istinu o sebi…

Izgleda da se sprema napad na ask LKPC, maknite naloge biti će vam poslije i žao i kasno.

kaj je novoselec napunile se gace pa si uzeo glasnogovornike
ajd se ti javi nama ovdje direktno a ne preko kurira

Postanite Eu-robovi

Šta je sa ovom prodajom na LKPC pa nije valjda da nema zainteresiranih za prodaju, samo 400 komada na prodaji.

New Report

Close