@governor
kolega propustili ste nas informirati so se dogodilo s tehnikom?
Eto lijepo je za vidjeti da cijene nekih kompanija tijekom 8 dnevnog pada ne padaju već rastu, ali kako kažem da je baš lijepo vidjeti i ništa više. A što se tiče manipulacija one postoje na svim većim dionicama eto pogledajmo Viadukt, smanjenje prihoda od samo 6 posto, a cijena dionice danas skoro 2 posto u minusu,, imamo i ATPL koja će u 3q imati dobit 55 milijuna Kn, pa opet roni, eto vidimo da ima puno primjera. Da fondovi manipuliraju cijenama jer ne reagiraju na podatke…….
nisu vam rekli da se kupuje buducnost
Jeli to tvoj fond ili ti to šapće kolega iz fonda, priznaj s kim surađuješ. Nema šanse da u ovoj baruštini u sveopćem crvenilu baš tvoje dionice rastu , cro je selo i svako svakog pozna, zar ne?
[/quote]
Zašto moderatori puštate ovakve posove gdje se napada renomirani forumaš Plavi??
Ocito je previše ljubomore medju pojedincima koji su popušili lovu pa su im sad svi i svatko krivi za njihov neuspjeh..
Plavi je jedan od najkorektnijih forumaša s ogromnim znanjem, pa ni ne cudi da uvijek dobro odabere koje dionice ce biti predvodnici rasta!
ovakve optužbe od strane novopecenih nikova bi najprije trebali sankcioirat moderatori1
na HT-u poslije dugo vremena krupni nalozi na prodaji…
malko smo se opustili, indikativno zar ne
Je renomiran je ko i Stojić, rade za sebe i svoje poslodavce.ajde bogati ti kao da si pao s Marsa
Ljudi moji nije u šoldima sve, neki su totalno poludjeliu od pohlepe. Oke svi smo mi tu zaradimo, ali ne prevarom i podvalom, ne moramo se spuštati baš tako nisko.
Od političara očekujemo čuda a sami smo korumpirani i prodali bi vragu dušu za tisuću kuna
mislim imate li vi uopće imalo ponosa i poštenja?
Barem minimalnog
Jeli to tvoj fond ili ti to šapće kolega iz fonda, priznaj s kim surađuješ. Nema šanse da u ovoj baruštini u sveopćem crvenilu baš tvoje dionice rastu , cro je selo i svako svakog pozna, zar ne?
[/quote]
Daj budi ozbiljan.
P.S. Baci pogled malo na ADPL [rolleyes]
Fondovi ne manipuliraju cijenama……… rade prodaju dionica po zahtjevima za prodaju udjela…..
tak piše u ugovoru za udjele…. i oni se tak ponašaju….
Istovremeno , dokupljuju što mogu …tj. ako im ulete kakvi investitori….za veća ulaganja na
burzu nemaju Odluke Uprava banaka………….jer je stanje još šuć-muć-pa prolij….
Kaj velite na to ………fond manageri?
Fondovi ne manipuliraju cijenama……… rade prodaju dionica po zahtjevima za prodaju udjela…..
tak piše u ugovoru za udjele…. i oni se tak ponašaju….
Istovremeno , dokupljuju što mogu …tj. ako im ulete kakvi investitori….za veća ulaganja na
burzu nemaju Odluke Uprava banaka………….jer je stanje još šuć-muć-pa prolij….
Kaj velite na to ………fond manageri?
Misliš da je sad velika navala na prodaju udjela? Zar oni nemaju i neka novčana sredstva za to ili čim se netko povlači oni odmah po bidi?
Imam udjele i ne mislim ih u ovom trenu prodavati ni pod razno.