Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je baš smiješno na Ledu. Čiko baš fino nudi, a niko neće da proda. A kao skup je Ledo i to… pa ajde onda ak je skup… prodajte… da je meni skup, ja bi ga prodo već 17 puta. U čem je problem? Nije valjda da nemate više Ledo? ha forumaši?

I'LL BE BACK

ma dajte kaj je sad ovo?? sad Ledo i po asku ide? Pa dajte se uozbiljite kaj ne vidite crvene fjučerse? umjesto da prodajete vi kupujete. svašta… pa kaj vam nije "skup". Reko čiko Graho… [lol]

I'LL BE BACK

i tako iz dana u dan, strava

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

u ausriji nema ništa, zapravo to je bajka

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

u ausriji nema ništa, zapravo to je bajka

da,da,svakako ali smo mi za njih basna. [lol]

MAYDAY MAYDAY

armatura na bidu Leda !!

REPEAT

armatura na bidu Leda !!

I'LL BE BACK

Pitao sam se zašto Crobex pada 8 dana a vani toliko puno raste?

Uzrok tome je pakleni plan od fond managera.

Naši fond igrači napravili su korekciju pada cijena od 8 dana i tako napravili umjetnu krizu prije normalne korekcije jer se u vrijeme naše korekcije vani dosta raslo, a sada kada se vani korigiraju vrijednosti, oni žele da kod nas vrijednosti i dalje padaju jer će tako akumilirati vrijedne dionice znam da će pokušati izazvati lančanu reakciju kako bi došlo do novog potopa cijena, i nakon toga će kupovati na dnu.

Upamtite sada više fondovi neće toliko prodavati jer su dočekali korekciju izvana, sada oni love pravu cijenu kako bi aktivnije ušli……. A jedini tko ruši to ste sada vi….
[/quote]

Ovo što sam vam napisao, napisao sam da progledate i da uvidite da je naše tržište strogo diktirano odnosno manipulirano, ali što se dakle može činiti, držati dionice, i ne biti naivan. Jer na ovome tržištu svima je cilj zaraditi a ne izgubiti……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…nego di je Lalić ?? on je danas bježo iz Janafa… [lol]

Nemam pojma gdje je dotični nego gdje su kupci na Jnafu?
Meni se čini da je vama onaj Mrlin isprao mozak na Janafu, vi ste božemiprosti, sekta postali.dajte se onda žrtvujte za više ciljeve [tongue]

Došlo 55 komada na kupnju Janafa i to po 3570. [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Baš za to što je manipulirano pad krene kad mu se naj manje nadaš, a i oporavak isto tako. Postojalo je puno razloga za pesimizam ali ni jedan da bi on potrajao tjedan dana u nizu ! Alooo
I sve to pred izvješće. Kod nas je trgovina pred izvješće a svugdje drugdje poslije.
Zbog svega toga čovjek je prisiljen bar 20% imati stalno u kešu jer nikad ne znaš šta će majstorima pasti na pamet. Ali daj ti budi u kešu kad je DOW tamo gdje jest.

who dares, wins

Eto lijepo je za vidjeti da cijene nekih kompanija tijekom 8 dnevnog pada ne padaju već rastu, ali kako kažem da je baš lijepo vidjeti i ništa više. A što se tiče manipulacija one postoje na svim većim dionicama eto pogledajmo Viadukt, smanjenje prihoda od samo 6 posto, a cijena dionice danas skoro 2 posto u minusu,, imamo i ATPL koja će u 3q imati dobit 55 milijuna Kn, pa opet roni, eto vidimo da ima puno primjera. Da fondovi manipuliraju cijenama jer ne reagiraju na podatke…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Došlo 55 komada na kupnju Janafa i to po 3570. [rolleyes]

Jeli to tvoj fond ili ti to šapće kolega iz fonda, priznaj s kim surađuješ. Nema šanse da u ovoj baruštini u sveopćem crvenilu baš tvoje dionice rastu , cro je selo i svako svakog pozna, zar ne?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close