Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uskoro bi moglo biti zakucavanje na ADPL? [rolleyes]

Kad prvi s bida popusti gorit će. [smiley]

Show me the Money!

najgore što nam se može dogoditi je nova vlada i MMF.

Ovisi koja bi bila nova vlada al to bi IMHO bilo jako dobro. Ova kriza ako se iskoristi za strukturne reforme države je najbolje što se moglo dogoditi. A najgore je što se raznim haračima samo krpaju rupe u proračunu na račun onih 800,000 ljudi koji u ovoj državi nešto rade i nose sve druge na leđima. Kupuje se vrijeme i nastavlja po starom. Kada ste u dugovima kao što je država tada vam je vjerovnik iskren prijatelj jer je njegov problem ako vi ne možete servisirat dug. MMF nam treba jer očito sami nećemo.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Uskoro bi moglo biti zakucavanje na ADPL? [rolleyes]

Evo ga. [lol]
Kontranapad.
Evo tisuču komada na prodaji.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zahvaljujem što ste podigli index sa -2% na +0,5% i omogućili mi da unovčim dobru zaradu danas.

Sutra Vas čekam u novom krugu.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Sutra jaki rast na zse…… ako podaci u americi budu odlični, onda će biti što sam i napisao……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Loši podaci u Americi na žalost. Ili na sreću, ovisi jeste li u dionicama ili kešu.

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.177,79 0.6% 33.904.498,46 kn 33.904.498,46 kn 0,00 kn 0,00 kn

Crobex sa -2% na +0,6%. Svaka čast!

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Danas očkujem još pročiščavanja na deluxe dionici tako za završi sa ukupno cca 200 komada prometa kao i jučer . I onda još jedan dan po cca 200 komada da se ova razina očisti od onih koji u tu dionicu jednostavno ne spadaju i tamo im nije mjesto. Neka se igraju sa driverima, a deluxe kvalitetu ostave odlikašima. hvala. [thumbsup]

Sladoled?

[/quote]

tako je kolega. Na ZSE samo je jedan prvoligaš [thumbsup] . Sve ostalo su dionice…

I'LL BE BACK

šta ste se uhvatili lalića i njegove prodaje danas? Nije on danas prodao JNAF, zato jer ga je prodao još prije 3 tjedna po 2600. I tako svaki dan tip prodaje JNAF. Valjda doma ima radionicu gdje izrađuje te dionice pa ih svaki dan prodaje.

I'LL BE BACK

šta ste se uhvatili lalića i njegove prodaje danas? Nije on danas prodao JNAF, zato jer ga je prodao još prije 3 tjedna po 2600. I tako svaki dan tip prodaje JNAF. Valjda doma ima radionicu gdje izrađuje te dionice pa ih svaki dan prodaje.

Hehe pravi mi se javio, pa sjećam se atpl, kupovao si ko da nema sutra, u jednom trenutku si ušao u top 10, a sve sa 100k ćuna. Zanimljivo zar ne?
Janaf sam prodao tad po 2700, al ga opet kupija i nadokupija po 2600, hehe, pa sam još jednom ztrejdao oko 3000 i sad je prošlost.
IDEMO DALJE!!!

Hehe pravi mi se javio, pa sjećam se atpl, kupovao si ko da nema sutra, u jednom trenutku si ušao u top 10, a sve sa 100k ćuna. Zanimljivo zar ne?
Janaf sam prodao tad po 2700, al ga opet kupija i nadokupija po 2600, hehe, pa sam još jednom ztrejdao oko 3000 i sad je prošlost.
IDEMO DALJE!!!
[/quote]

prodao si po 2598, nemoj da ti idem vaditi. I od onda svaki dan pišeš da prodaješ. Kako i ne bi kad imaš radionicu doma.

I'LL BE BACK

šta se svađate? ak čovijek veli da je prodao danas nek je. Njegova sreća ili problem. Ja nisam ništa prodao još od kraja 2007. Samo dokup

šta se svađate? ak čovijek veli da je prodao danas nek je. Njegova sreća ili problem. Ja nisam ništa prodao još od kraja 2007. Samo dokup

i ti imas dobru stampariju love doma [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close