europa u plusu a mi branimo 2.100
http://www.seebiz.eu/hr/burze/europske-burze-bp-rezultatima-prosirio-optimizam,59581.html
europa u plusu a mi branimo 2.100
a što se čudiš kada aktivno sudjeluješ u rušenju tržišta……
Odlično biti će u 11 mjesecu opet prilika za jeftini dokup
Većini u dionicama [bye]
Manjini u/s kešu/om [undecid] [yawn]
A sad po kredite [thumbsup] [lol] [thumbsup]
samo uzmite one s fiksnom kamatom od 4,99 kunski bez valutne klauzule da prinos bude veci
sto ste vi kolega danas kupili?
[/quote]
Malo tiska, 10-ak komndaosa, ostalo poslije izvještaja kad se cijene malo "smire" na dole
Ide novi krug na Janafu,ovaj puta prema gore.. [rolleyes]
Koliko će Janaf vrijediti u petak, kada izađe FI? Da vidim koliko dobro pogađaš………
Ovo uopće nije fora. Svi mogu jeftinije kupiti dionice a ja na kodtu niš.pa ljudi vidite kak je slaba kupnja, ovo do 1700 ak uspijete prodati možete sretni bit. ajde ajde jer sad će sve druge dionice poletit! prodajte par desetaka! požurite! [rolleyes]
Koliko će Janaf vrijediti u petak, kada izađe FI? Da vidim koliko dobro pogađaš………
[/quote]
Moje skromno mišljenje je puno više pa jučer kad je sve padalo neki pijanac 150 komada po asku ili možda čovjek nezna!
[/quote]
Ja ne volim pogađati, ali sam dobro predvidio sa ovim novim krugom.
Eto nas sa 1 450 na 1 579 i ementalerom na prodaji.
[/quote]
Moje skromno mišljenje je puno više pa jučer kad je sve padalo neki pijanac 150 komada po asku ili možda čovjek nezna!
[/quote]
Kolega, ne konzumiram alkoholna pića……..
[/quote]
[/quote]
Kolega, ne konzumiram alkoholna pića……..
[/quote]
Ja sam napisao ili pijanac ili nezna.
Očito da zna.
Tako je kolega imate znanje!
[/quote]
Ja ne volim pogađati, ali sam dobro predvidio sa ovim novim krugom.
Eto nas sa 1 450 na 1 579 i ementalerom na prodaji.
[/quote]
o.k. pitanje br. 2. Koliko će danas biti prometa na Janafu…….onako……odokativno?