I najbitnije od svega da se sveta krava HT ne smije srušit ni pola posto. Živjeli omf.
meni to paše [thumbsup]
Ma ljudi, čemu panika? Ovo je odlična prilika za dokup… Ne mislim na danas, jer će možda još pasti par posto, ali kad krene prema gore moglo bi biti brže od očekivanog. Sve smo ovo znali i prije, hrpa loših vijesti kojima nas sustavno bombardiraju, a Roha nam je dao priliku za dokup (ne zaboravite da on ima uvid u sve račune pa tako i brokorske). Ljudi, ovo je prilika, ima jako jeftinih dionica samo ih morate naći. Neki će imati sasvim solidne rezultate, neki su u fazi restrukturiranja, neki su pred privatizacijom, neki mogu revalorizirati imovinu i bit će na 0.15-0.3 booka. Prilika je puno, samo otvorite oči i ne nasjedajte na šumove kojima vas žele dezorijentirati…
Ovo zbilja ne liči na ništa drugo doli sustavnog rušenja burze. inače ne volim neke teorije zavjere, ali mislim da je ovo pretjerano. mada se nebi čudio kada bi testirali 2000 ili čak 1900. većina dobrih vijesti vani je odrađena, a kod nas ih baš i neće biti previše…IMHO
Dinko Novoselec režira ovu storiju
Uvalili ste mi još Janafa po 3380 baš ste dobri.
A ja bi toga još kupio, samo ne stignem, spor mi je E trade, ne unesem nalog a već ode, prstići brzo rade.. [lol]
Sada pogledajte kako fondovi pretvaraju minus u plus……
Jel to samo u pitanju odbijanac ili početak novog rasta? To je bitna razlika.
[/quote]
Meni nije bitno, bitno da je skuplje nego sam kupio!
Sada smo u odbijancu………
Ahaa….strašan odbijanac…
Uskoro je odbijanac………
vrijeme je relativan pojam, kada u travnju?
Jel to samo u pitanju odbijanac ili početak novog rasta? To je bitna razlika.
[/quote]
Meni nije bitno, bitno da je skuplje nego sam kupio!
[/quote]
Odbijanac i početak rasta (bute videli samo kakvog) !
[cool]
Odlično biti će u 11 mjesecu opet prilika za jeftini dokup
Većini u dionicama [bye]
Manjini u/s kešu/om [undecid] [yawn]
A sad po kredite [thumbsup] [lol] [thumbsup]
samo uzmite one s fiksnom kamatom od 4,99 kunski bez valutne klauzule da prinos bude veci
sto ste vi kolega danas kupili?