Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A gdje si bio kad se dijelila šakom i kapom po 1000kn? [rolleyes]

A gdje si bio kad se dijelila šakom i kapom po 1000kn? [rolleyes]

kupovao kolega imam 300 komada kupljenih u raponu od 1000-1150 ali idem malo pokvarutu prosjek pa ša Bog da ali mislim da se ovdje ne može fulati.

Mislim da ne možeš fulati dugoročno, nadam se da se nećeš opeći kratkoročno.

Siguran sam da će doći dan kad će relativno mali free float Ine postati tražena roba.

Nezgodno je jedino to da je Ina najlakši (najjeftiniji) način za manipulaciju Crobexom.

zlo mi je više od svga. ove naše bijede od države i milijardi pokradenih kuna, a¸mogli smo biti švicarska da nismo imali lopovluk iznutra svake godine iznova i iznova. kome ćemo krasti nego sami sebi, drugo nismo niti zaslužili. ne vidim više izlaz u niti jednoj stvari. sve se raspada polako ali sigurno. novce izgubljene recesijom više vjerojatno nikada neću vidjeti. mnogi su izgubili sve, a ostatak polako gubi živce. što očekivati od sutra, prekosutra, do kraja godine. otkud novac koji bi ovo sve vratio na stare razine. ma ni za 10 godina. začarani krug. sutra sve prodajem i okrnjeno staviti u banku. ovo je čista katastrofa od države.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Kada uračunamo da je danas najdepresivniji dan u godini dobro smo i prošli. [lol]

who dares, wins

Nemojte opet s tim marginima,molim Vas lijepo.
Ti su nas margini jako koštali 2008,kad su počeli pucati.
Niste čuli za onu poznatu preporuku da s ena burzu ulaže višak kapitala,a ne novac iz kredita.
Čudan ovaj naš narod nikako da se nauči pameti,ma treba nas još jednom izgleda sve po nosu udariti valjda ćemo onda shvatiti neke stvari.

Kada uračunamo da je danas najdepresivniji dan u godini dobro smo i prošli. [lol]

http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=88422 EVO NESTO O TOME…. [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sve ovo sa brodarima i građevinarima mi je kristalno jasno ali šta je sad opet sa turizmom. Tom našom tzv. uzdanicom. Je li propao? Možda slijedeće godine turisti više ne će doći? A 3q bi trebao biti dobar za te firme ili koji?

who dares, wins

Mislio sam da nikada u životu neću na kredit kupovati dionice ali nisam odolio danas sam uzeo magrin od 400 000 kuna i svega ću ga ulupati u INU pa neka stoji ako treba koju godinu.

No, od 1. siječnja, vele u bankama, najvjerojatnije će biti oporezive usluga naplate duga, potom usluge prometa kolekcionarskih predmeta te novčanica koje se u pravilu ne koriste kao zakonsko sredstvo plaćanja, odnosno kovanica od numizmatičkog interesa. Oporeziva bi trebala biti i usluga upravljanja i čuvanja (pohrana) dionica i udjela, obveznica i drugih vrijednosnih papira te usluga iznajmljivanja sefova.

zlo mi je više od svga. ove naše bijede od države i milijardi pokradenih kuna, a¸mogli smo biti švicarska da nismo imali lopovluk iznutra svake godine iznova i iznova. kome ćemo krasti nego sami sebi, drugo nismo niti zaslužili. ne vidim više izlaz u niti jednoj stvari. sve se raspada polako ali sigurno. novce izgubljene recesijom više vjerojatno nikada neću vidjeti. mnogi su izgubili sve, a ostatak polako gubi živce. što očekivati od sutra, prekosutra, do kraja godine. otkud novac koji bi ovo sve vratio na stare razine. ma ni za 10 godina. začarani krug. sutra sve prodajem i okrnjeno staviti u banku. ovo je čista katastrofa od države.

-i meni je pun ku… i burze i drzave
-rasprodao sve danas i u petak(srecom veci dio),ostavio sitno tiska,ali sve sam vise uvjerenja i da je to zajeb bio
-na zse-u ima bomboncica od dionica,koje ce doci na svoj fer value(najbolji primjer za to je janaf)
-ali generalno gledajuci,da smo u banani-jesmo,kako drzava i javne financije,tako i zse(likvidnosti nema,stranci nece tako brzo doci,ostavljeni smo na milost i nemilost mirovinaca,sto i nije neka sreca)
-prisutan je izrazioto negativan sentiment,sto se najbolje moglo vidjeti prosli tjedan,svi gore-mi dole
-takoder mislim da je dolar zavrsio sa slobodnim padom,i da ide odbijanac sto automatski znaci pad indexa vani
-uzevsi sve cinjenice u ozbir,odlucio sam da mi je pametnije cekati u cashu i dnevno se zajebavati sa trejdom ako dan i likvidnost budu pogodni za to

Nemojte opet s tim marginima,molim Vas lijepo.
Ti su nas margini jako koštali 2008,kad su počeli pucati.
Niste čuli za onu poznatu preporuku da s ena burzu ulaže višak kapitala,a ne novac iz kredita.
Čudan ovaj naš narod nikako da se nauči pameti,ma treba nas još jednom izgleda sve po nosu udariti valjda ćemo onda shvatiti neke stvari.

Pa da ! Si videl kak je Milanu pukel margin na Podravki pak je v Remetincu završil? [lol]

who dares, wins

-i meni je pun ku… i burze i drzave
-rasprodao sve danas i u petak(srecom veci dio),ostavio sitno tiska,ali sve sam vise uvjerenja i da je to zajeb bio
-na zse-u ima bomboncica od dionica,koje ce doci na svoj fer value(najbolji primjer za to je janaf)
-ali generalno gledajuci,da smo u banani-jesmo,kako drzava i javne financije,tako i zse(likvidnosti nema,stranci nece tako brzo doci,ostavljeni smo na milost i nemilost mirovinaca,sto i nije neka sreca)
-prisutan je izrazioto negativan sentiment,sto se najbolje moglo vidjeti prosli tjedan,svi gore-mi dole
-takoder mislim da je dolar zavrsio sa slobodnim padom,i da ide odbijanac sto automatski znaci pad indexa vani
-uzevsi sve cinjenice u ozbir,odlucio sam da mi je pametnije cekati u cashu i dnevno se zajebavati sa trejdom ako dan i likvidnost budu pogodni za to

New Report

Close