Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čitam svi očekuju rast brodara a to nije dobro, što ako krenu građevinari.

Nemogu brodari gore jer su eweteisti u njima…

Nisu nikaj zaradili u ovom rastu osim nekaj sitno bureka, pa su se uvalili u brodare i čekaju rast…
NEMOŽE, NE DOZVOLJAVAM!

Kad krene bdi dolje, oni ce se uplašit pobjec glavom bez obzira, brodari ce past 5-6 % dionice prec u cvrste ruke i onda mogu gore u sljedecem rastu bdi-a, tak da i tu eweteisti popuše..

A spx raste pomalo,dak da nema naglog pada,jer onda eweteisti nikad nemogu kupiti, kuhaju se ko žaba u loncu, malo pomalo

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Iskreno hvala onom tko je pokupio onih 972 komada KTJV-R-A.
I ja bi, ali nije bilo baruta.

…sa ovi 3x po 11 dionica INGRE na prodaji, ustvari nam kažu:mi radimo što želimo i cijena će se kretati prema gora kada mi odlučimo… to nije pošteno, ali neka moraće dizati kad tad prema gore-ako ne radi nas onda radi sebe…

nema na burzi pošteno nepošteno. ako si siguran da vrijedi više onda kupuj, imaš odličnu priliku. ako ne misliš da vrijedi više onda nemoj kukat.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Crobex 2.232,75
promjena 0,00% [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

…sa ovi 3x po 11 dionica INGRE na prodaji, ustvari nam kažu:mi radimo što želimo i cijena će se kretati prema gora kada mi odlučimo… to nije pošteno, ali neka moraće dizati kad tad prema gore-ako ne radi nas onda radi sebe…

nema na burzi pošteno nepošteno. ako si siguran da vrijedi više onda kupuj, imaš odličnu priliku. ako ne misliš da vrijedi više onda nemoj kukat.

[/quote]
…odkuda ti ideja da kukam??? SAMO IZNOSIM SVOJE MIŠLJENJE KAO I OSTALI… što je tu čudno???…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Nevjerovatan promet ATGR-r-a u zadnjim minutama mora da se u ponedeljak lansiranje,možda netko zna nešto o tome?

Crobex 2.232,75
promjena 0,00% [lol]

Nule govore same za sebe. Ni komentirati se ne treba. [lol]

who dares, wins

Komentari trgovanja………..NULA…..Crobex nula….moj portfelj nikud-nikam….NULA… Janaf gore..
toliko drugi dole…. reklamiraju banke kredite. …oročena štednja postala im je teret?…..
Pokušala sam nešto prodati…..al se raspoznaju nalozi ko crnci i bijelci…..čim vide jaču prodaju
MM se uspaniče ispred stavljaju naloge….isto na kupnji…čim vide jaču kupnju…. koče cijene…
uh….težak dan……..visoki datum… ljudima je dosta svega…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nevjerovatan promet ATGR-r-a u zadnjim minutama mora da se u ponedeljak lansiranje,možda netko zna nešto o tome?

Pretovar 4000kom biti će da onaj Rba osnovni račun izlazi van.

who dares, wins

Pretovar 4000kom biti će da onaj Rba osnovni račun izlazi van.
[/quote]
Ili AZ prodaje, oni ‘znaju!’ da ce trziste pasti :). Ili misle da mogu sprijeciti ovu dionicu da raste, kako bi RBA MF prosao losije?

Analitičari: Kriza će pokazati zube na poslovnim rezultatima hrvatskih tvrtki

Sljedećeg tjedna trgovanje na domaćem tržištu obilježit će objava poslovnih izvješća domaćih kompanija za treće tromjesečje, koja bi trebala ulagačima dati nove smjernice, kazao je Dalibor Balgač, analitičar odjela Ekonomskih istraživanja Hypo Alpe Adria banke.
———————————————————————————————————————-

Baš me zanima da li će ZSE pokazati zrelost i da li će kompanije koje imaju dobre i odlične poslovne rezultate nagraditi, ili ćemo čuti onu legendarnu izjavu "sve je već ukalkulirano u cijenu".
Prva na testu zrelosti je ATPL nakon članka u Slobodnoj Dalmaciji.

Po meni vrlo bitna stavka je kumulativni prihod za 2009 a posebno rezlutati za 3Q, svakako treba dodati i u industriji "proizvedena i prodana količina".
Na te elemente ću se fokusirati jer isti pokazuju koliko je firma jaka a proizvod tražen na tržištu.
Svakako bit će zanimljivo u naredna 2 tjedna.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

SOCIJALNA OSJETLJIVOST I BURZA……..

Burza i socijalna osjetljivost su vrlo usko povezane….
Dio najmoćnijih kompanija u zadnji je čas..korigirao cijene dionica…. tako da
građani u trenutku veće potrošnje i svojih osobnih potreba pred Dan Svih Svetih…ipak, ne osjete i
težinu gubitka zbog potrebe prodaje svojih dionica….
Naravno, predjači HT…koji je u zadnji moment priskočio građanima ….većim cijenama dionica..
nije bitno kako su to izveli….te cijelo vrijeme otkupljuju dionice po solidnim cijenama..
Nek se drugi ugledaju u njih…..

Ako izostavimo Oduke većine Uprava … da se kod prodaje dionica ..prva prvokupa daje poduzeću—
ovo je lijepi promjer odgovornosti koji na žalost… većina iskoristiti sebi u korist.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close