To znaci da su pokupile neocekivane vise love na stednji koju nisu plasirali pa imaju gubitak.
Verdi, platit će dobavljače…za što vjerojatno imaju dospjele bankarske garancije ..! Tak ti je u
zdravstvu …………
Dečki su na Janafu malo prebrzo potegli…Sad treba malo stat na loptu da se ovi traderi opet istresu…Taman oko 3500…
Verdi, platit će dobavljače…za što vjerojatno imaju dospjele bankarske garancije ..! Tak ti je u
zdravstvu …………
Ma ne to je lova koja ide PBZ/CO mirovincu i malim dioničarima od istiskivanja iz Plive. Nemaju oni nikakve dobavljače. Sad je samo pitanje da li će dio toga novca usmjeriti u druge dionice.
Redovni promet 10.147.068,84
Instituc. promet 40.953.380,00
Ukupni promet 51.100.448,84
http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=7166
Tko kaže da se neće graditi?
Nakon što su neki mediji objavili da će Vlada Republike Hrvatske odustati od nastavka gradnje auto-ceste prema Dubrovniku, župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić izrazio je čuđenje zbog takvih informacija.
. Kako se Barr obvezao isplatiti 600 kuna po dionici to ukupni iznos koji moraju dobiti preostali dioničari dosiže 200,9 milijuna kuna.
Kud će ovi u ponedjeljak sa tom lovim od Plive ?
ma tako je kolega…
kad sam poceo svoju invest avanturu 2005 pliva je bila najjaca dionica s pola dnevnog prometa, bio je i to snazno preduzece s velikom perspektivom…
naposljetku ugasio se tako velik poslovni subjekt i mi primjecujemo da je netko dobio 200 milja pa ce nam na tri dana podic burzu…
ne razmisljamo o gubitku realih radnih mjesta, dohotku porezima…
govori li to nesto o nama?
a netko ne razmišlja da je mogla propasti onda ne bi dioničari dobili ništa…….
http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=7166
Tko kaže da se neće graditi?
Nakon što su neki mediji objavili da će Vlada Republike Hrvatske odustati od nastavka gradnje auto-ceste prema Dubrovniku, župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić izrazio je čuđenje zbog takvih informacija.
zato i jesmo tu gdje jesmo jel se svemu cudimo i netko drugi nam je kriv za nase stanje
Ispravak samog sebe. Od TODEXA-r-a [lol] izgleda nista.Podsjetilo me na stara dobra vremena.
p.s. Lazna uzbuna. [cool]
. Kako se Barr obvezao isplatiti 600 kuna po dionici to ukupni iznos koji moraju dobiti preostali dioničari dosiže 200,9 milijuna kuna.
Kud će ovi u ponedjeljak sa tom lovim od Plive ?
ma tako je kolega…
kad sam poceo svoju invest avanturu 2005 pliva je bila najjaca dionica s pola dnevnog prometa, bio je i to snazno preduzece s velikom perspektivom…
naposljetku ugasio se tako velik poslovni subjekt i mi primjecujemo da je netko dobio 200 milja pa ce nam na tri dana podic burzu…
[/quote]
Čuj ne razumijem kolega šta ste htjeli reći. Ni sam ja valjda Polančec pa da o tome trebam misliti.
Narod ima vlast kakvu zaslužuje i da se mene pita svi koji su išli na izbore zadnjh 20 godina još bi i po famfuri dobili. Šta će im radna mjeste kad onaj uz Kažnjeničke bojne ima 8000kn sjedi doma i malo ide na tekme kad mu je dosadno. Ni je valjda lud da radi jer su mu to omogućili glasači.
a netko ne razmišlja da je mogla propasti onda ne bi dioničari dobili ništa…….
[/quote]
Niej mogla propasti