Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uopće se ne vrijeđam, samo ti objašnjavam svoj stav. pa jesi vidio palac?

ovo na Ledu je baš zanimljivo. neki velki dečki lupaju po bidu, a još veći dečki lupaju po asku. sada opet neki veliki bidovi… svašta nešto se tam događa [cool]

I'LL BE BACK

Nemojte se šaliti sa ADPL, mora i trezor nešto kupiti, pa što je ovo sada?
[rolleyes]

mislim da nije fer da se trezoru ispred nosa ovako kupuju jeftine dionice[rolleyes] . Ja volim da kupuje trezor jer to su čvrste ruke, a tržište mu to trenutno ne dopušta. A ništa… onda će trezor morati dati koju kunu više [rolleyes]
[/quote]
Znači zato ADPL raste…trezor kupuje ili namjerava kupovati pa ste se vas trojica četvorica požurili kupiti prije njih [huh]
Nisam pojima imao da se to tako radi, što vam je trezor dijavio kao npr.: mi, znate, kupujemo u četvrtak, ali ne želimo plačati svoje dionice ovako bezobrazno jeftino, imamo para boli glava pa ih moramo potrošiti da nas ne derne krizni porez… dajte onda vi to pokupujte, jer nema šanse da mi plačamo ispod od 100 kn po dionici

Tako vam dojavljuju i za LEDO, JNAF, KRAS, PBZ… i to uvijek čudesnoj trojki, governou, plavom i dizelasu [shocked]

Ili su tu možda trejderske tehnike na dijelu, pa ste se zabili u slabu dionicu ( npr INGR ili PTKM su prelikvidne za vas) te sada tražite ovčice za dobar izlaz?

Po ocjenama vaših postova bi se dalo zaključiti da je ipak ovo drugo u pitanju [bye]

[lol] Pogledati kupnju na INGR, PBZ krenuo u teretanu [wink]
[/quote]

kolega, čeg ste se to najeli? nadam se da nije u blizini dohvata djece [bye]

I'LL BE BACK

Pa rekao si da si bik, a ja to ne mislim o tebi. Ti si za mene samo čovjek.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[rolleyes]

mislim da nije fer da se trezoru ispred nosa ovako kupuju jeftine dionice[rolleyes] . Ja volim da kupuje trezor jer to su čvrste ruke, a tržište mu to trenutno ne dopušta. A ništa… onda će trezor morati dati koju kunu više [rolleyes]
[/quote]
Znači zato ADPL raste…trezor kupuje ili namjerava kupovati pa ste se vas trojica četvorica požurili kupiti prije njih [huh]
Nisam pojima imao da se to tako radi, što vam je trezor dijavio kao npr.: mi, znate, kupujemo u četvrtak, ali ne želimo plačati svoje dionice ovako bezobrazno jeftino, imamo para boli glava pa ih moramo potrošiti da nas ne derne krizni porez… dajte onda vi to pokupujte, jer nema šanse da mi plačamo ispod od 100 kn po dionici

Tako vam dojavljuju i za LEDO, JNAF, KRAS, PBZ… i to uvijek čudesnoj trojki, governou, plavom i dizelasu [shocked]

Ili su tu možda trejderske tehnike na dijelu, pa ste se zabili u slabu dionicu ( npr INGR ili PTKM su prelikvidne za vas) te sada tražite ovčice za dobar izlaz?

Po ocjenama vaših postova bi se dalo zaključiti da je ipak ovo drugo u pitanju [bye]

[/quote]

Ćuj Jeff jesi ti malo pobrkao lončice?
Ja kupujem samostalno na temelju vlastitih prosudbi, pišem na forumu od 2006. godine, i to se lijepo da zaključiti.

Ako sam s nekim istovremeno u nekoj dionici, to je naravno moguće, pa i ti si zar ne?
Ja sam ADPL kupovao između 40-43 kune, a ne zadnjih dana, kako je recimo napisao kolega Dizelaš.
Koliko znam kolega Dizelaš je dobro zaradio na Ledu, ja sam prociejnio da se to ne isplati kupovati, i pogriješio sam.
Što bi rekli, promašio si ceo fudbal.
A što se tiče INGR , sretno ( trebat će ti, raspitaj se koliko je otkaza podijeljeno u Ingri zadnjih par tjedana ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[lol] Pogledati kupnju na INGR, PBZ krenuo u teretanu [wink

]
[/quote]

kolega, zar je trezor kupovao ledo, jnaf i tisak, lkpc????
Meni je moje znanje koje je brutalno veliko omogucilo da kupujem kvalitetne dionice, po kvalitetnim cijenama…
Da malo ljudi na forumu zagriju stolac i nauce osnove TA i FA, osnove makroekonomije i oni bi zarađivali..

Nemam komentara na ovakve postove ni namoderatore zašto ih puštaju

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

[rolleyes]

[/quote]

[/quote]
Nevjerovatno je kolega da sve znate a malo toga iskoristite pa ako vidite da drukaju lijepo kupite sačekate da poraste i prodate naivcima pa zar ima nešto jednostavnije od toga čak vi i ne morate drukati jer ste prepoznali skupinu koja to radi i samo to treba iskoristiti ili im zamjerate to što imaju više znanja i hrabrosti od vas pa su puno uspješniji od ostalih i odmah su vam mrski neprijatelji.
Ja tu ne vidim nikakvo drukanje kolege su jednostavno iskrene i za razliku od većine pišu ono što misle sviđalo se to vama ili ne.

A što se tiče INGR , sretno ( trebat će ti, raspitaj se koliko je otkaza podijeljeno u Ingri zadnjih par tjedana ).

Otkazi = manji trošak = veća dobit (ili manji gubitak [undecid] )

Nije da mi je prvi pick al može bit zanimljiva priča.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Da malo ljudi na forumu zagriju stolac i nauce osnove TA i FA, osnove makroekonomije i oni bi zarađivali..

Nemam komentara na ovakve postove ni namoderatore zašto ih puštaju

tako je kolega DIZEL ! Nemaju znanje! Dok su neki se okolo zahebavali drugi su knjiga čitali debelih!!

I'LL BE BACK

[/quote]
ne može jer ingra je prošlost a i to ćete vidjeti

[/quote]

DA u situaciji kada posla ima i kada je otkaz poradi smanjenja troškova.
Opasno je ako je otkaz poradi toga što posla nema ili ponestaje.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Jer smo se mi to skolski odbili danas!? Sad bi trebala doc lijepsa vremena, barem na neko vrijeme.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

New Report

Close