Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnja 2 tjedna je prošlo jedva 10 000 komada…ne racunajuci jucer i danas…nekimaje 700k bogatstvo, nekima je sitnica

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Zadnja 2 tjedna je prošlo jedva 10 000 komada…ne racunajuci jucer i danas…nekimaje 700k bogatstvo, nekima je sitnica

Znači ti si skupio pola od toga, nekaj je trezor i nekaj ja.
Pa napiši onda tako…

ono što mene doslovno fascinira je činjenica da Ledo ne može procuriti kroz sedmicu nakon onog naglog rasta u zadnjih par dana i to danas kad je evidentna panika bila. Ni kapitalizacija dobiti ni panika ga nije mogla sabiti ispod. Izgleda da nitko ne da svoj Ledo. fascinantno [thumbsup]

Meni se učinilo da je bio na 6920 danas

Bilo kako bilo, veliki je intere nastao za ADPL, gledam na kupnji svako malo novi nalog se pojavi, a ima i par većih koji drže pritisak na gore. [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Haha samo im na prometu fali bar još jedna znamenka

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Bilo kako bilo, veliki je intere nastao za ADPL, gledam na kupnji svako malo novi nalog se pojavi, a ima i par većih koji drže pritisak na gore. [rolleyes]

pocni vjerovat u moju TA, by pivo i čevapi [lol]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Dobar taj pennant na ADPL!
[smiley]

Show me the Money!

kako stvari stoje, a dobro stoje, danas bi mogli lagano i u plusu zaključiti crobex

kako stvari stoje, a dobro stoje, danas bi mogli lagano i u plusu zaključiti crobex

Možeš mu i ti pomoći. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

uvijek bik [thumbsup]

Nemojte se šaliti sa ADPL, mora i trezor nešto kupiti, pa što je ovo sada?
[rolleyes]

mislim da nije fer da se trezoru ispred nosa ovako kupuju jeftine dionice[rolleyes] . Ja volim da kupuje trezor jer to su čvrste ruke, a tržište mu to trenutno ne dopušta. A ništa… onda će trezor morati dati koju kunu više [rolleyes]
[/quote]
Znači zato ADPL raste…trezor kupuje ili namjerava kupovati pa ste se vas trojica četvorica požurili kupiti prije njih [huh]
Nisam pojima imao da se to tako radi, što vam je trezor dijavio kao npr.: mi, znate, kupujemo u četvrtak, ali ne želimo plačati svoje dionice ovako bezobrazno jeftino, imamo para boli glava pa ih moramo potrošiti da nas ne derne krizni porez… dajte onda vi to pokupujte, jer nema šanse da mi plačamo ispod od 100 kn po dionici

Tako vam dojavljuju i za LEDO, JNAF, KRAS, PBZ… i to uvijek čudesnoj trojki, governou, plavom i dizelasu [shocked]

Ili su tu možda trejderske tehnike na dijelu, pa ste se zabili u slabu dionicu ( npr INGR ili PTKM su prelikvidne za vas) te sada tražite ovčice za dobar izlaz?

Po ocjenama vaših postova bi se dalo zaključiti da je ipak ovo drugo u pitanju [bye]

[lol] Pogledati kupnju na INGR, PBZ krenuo u teretanu [wink]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Zakaj se vrijeđaš?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close