sramota, a bila je nekad j… kompanija
Inače, na LKRI se lijepo formira, kao iz udžbenika, jedna rastuća formacija. [bye]
Koliko vidim, u tišini se slažu nalozi na kupnji, kao i na svakom relativnom dnu proteklih mjeseci…
P.S. imam JDPL, LKPC, ULPL i očekujem dividendne dionice ATPL…
Nemojte se šaliti sa ADPL, mora i trezor nešto kupiti, pa što je ovo sada?
[rolleyes]
[rolleyes]
Nece valjda opet tilt tilt [lol]
Nece valjda opet tilt tilt [lol]
[/quote]
Ja sam najavio prije nekoliko dana, obratite pozornost ( dužnu ) na ADPL.
A kako je index u minusu, tko zna, da je u plusu, bojim se da bi bio , ali daj onda napiši kak spada :
T I L T !! T I L T !! ?
[wink]
[rolleyes]
mislim da nije fer da se trezoru ispred nosa ovako kupuju jeftine dionice[rolleyes] . Ja volim da kupuje trezor jer to su čvrste ruke, a tržište mu to trenutno ne dopušta. A ništa… onda će trezor morati dati koju kunu više [rolleyes]
Kako sam i prije napomenio naše tržište je bara gdje vlada par šerifa, pa tako mogu manipulirati s nekim dionicama da ih namjerno spuštaju, a tako i da neke namjerno dižu.
Da dioničko tržište ime konkurenciju investitora takve malverzacije bile bi pogubne za investitore manipulatore, jer tada ne bi mogao ciljati cijenu kako raste a niti kako pada.
velikim djelom se slazem
ono što mene doslovno fascinira je činjenica da Ledo ne može procuriti kroz sedmicu nakon onog naglog rasta u zadnjih par dana i to danas kad je evidentna panika bila. Ni kapitalizacija dobiti ni panika ga nije mogla sabiti ispod. Izgleda da nitko ne da svoj Ledo. fascinantno [thumbsup]
ono što mene doslovno fascinira je činjenica da Ledo ne može procuriti kroz sedmicu nakon onog naglog rasta u zadnjih par dana i to danas kad je evidentna panika bila. Ni kapitalizacija dobiti ni panika ga nije mogla sabiti ispod. Izgleda da nitko ne da svoj Ledo. fascinantno [thumbsup]
A šta ćeš, digitalni.
Odvaja se kolega zrno od kukolja i na ZSE, za divno čudo.
mislim da nije fer da se trezoru ispred nosa ovako kupuju jeftine dionice[rolleyes] . Ja volim da kupuje trezor jer to su čvrste ruke, a tržište mu to trenutno ne dopušta. A ništa… onda će trezor morati dati koju kunu više [rolleyes]
[/quote]
ova dionica takodjer ima fundamentalni gap, tesko je bilo skupit iole ozbiljniju kolicinu, al sad me jako veseli mukotrpan rad skupljanja
[/quote]
ova dionica takodjer ima fundamentalni gap, tesko je bilo skupit iole ozbiljniju kolicinu, al sad me jako veseli mukotrpan rad skupljanja
[/quote]
Ne kužim, pa ja sam skupio 50k bez problema, kolko si skupljao 20 miljona??
Moglo se skupiti jer kako je gubi ili blue ne sjećam se koji od njih dvoje/jednog su to rekli, netko je stalno na 68/69 prodavao finu količinu?
Kak si sad ti mukotrpno skupljao kad ko da su bacali te dionice na tim razinama?