Ovo naše tržište ja nakaradno jučer padamo, prekjučer padamo, neprestano padamo, ali upravo jer više nema dugoročnosti kod manjih dioničara, ali i veći ruše cijene, ukratko na ovome tržištu je šibicarenje a ne trgovanje dionicima……..
Ovo naše tržište ja nakaradno jučer padamo, prekjučer padamo, neprestano padamo, ali upravo jer više nema dugoročnosti kod manjih dioničara, ali i veći ruše cijene, ukratko na ovome tržištu je šibicarenje a ne trgovanje dionicima……..
kolega pogledajte nam stanje u drzavi, madarima na ime duga otkupljujemo okole za milljardu kuna a istovremeno udaramo harac…
sva javna poduzeca su u kriminalu vec dva desetljeca a hebrang nam trazi odgovornost u HRT-u kaj su mu teska pitanja postavili…
frile odlucuje o opstanku vlade a njegove baljezgarije tesko je i nabrojati…
mislite da bolje zasluzujemo?
Trebaš uvijek uzeti u obzir da na tržištu postoje kupci i prodavatelji, i da nisu svi isto raspoloženi. Samim time treba prestati stalno govoriti kako je ZSE bezveze, šibicarenje i slično. Ima dana kada je mlitavo, ima dana kada je odlično, a bilo ih je prije samo par dana. Sada imamo korekciju i to je ODLIČNO. [thumbsup]
Trebaš uvijek uzeti u obzir da na tržištu postoje kupci i prodavatelji, i da nisu svi isto raspoloženi. Samim time treba prestati stalno govoriti kako je ZSE bezveze, šibicarenje i slično. Ima dana kada je mlitavo, ima dana kada je odlično, a bilo ih je prije samo par dana. Sada imamo korekciju i to je ODLIČNO. [thumbsup]
u potpunosti se slažem [thumbsup]
Kako lijepo PBZ invest kontrolira INGR, u prvih 10 naloga i na asku i na bidu 7 su njihovih
Izgleda da je gotovo za ovaj krug, čini mi se da nećemo puno niže od 2217.
Tko je jamio, jamio… (ja ovaj put nisam, cijelo vrijeme sam u dionicama)
Izgleda da je gotovo za ovaj krug, čini mi se da nećemo puno niže od 2217.
Tko je jamio, jamio… (ja ovaj put nisam, cijelo vrijeme sam u dionicama)
Strpljenja, tek je 10.25 sati, ovo je običan inercijski odbijanac zbog pada na otvaranju, ima danas još dosta vremena za ozbiljan pad, pogotovo od 12-14 sati kada se ameri razbude i vide Eu u minusu
ps
PBZ uredno drži kotu 55 na INGR
u potpunosti se slažem [thumbsup]
[/quote]
Složio bi se i ja da sam kojim slučajem prodao prošli tjedan no 6 dana crvenila nisam ni u snu očekivao. U nedelju sam bio spreman okladiti se da više ne idemo ispod 2300.
Teški promašaj. [angry]
Kako lijepo PBZ invest kontrolira INGR, u prvih 10 naloga i na asku i na bidu 7 su njihovih
S obzirom da su 3 moja sumnjam u točnost ove procjene.
mislite da bolje zasluzujemo?
Sve što se rađa iz straha nije dobro, pa tako niti ovakvo ponašanje na tržištu kapitala, vrijedi i obrnut slučaj kada je velika pohlepa
A bolje svakako zaslužujemo, jer znam da pripadamo tamo gdje nema nemira.
S obzirom da su 3 moja sumnjam u točnost ove procjene.
[/quote]
Kolega, zato ti nalozi i postoje, da navuku, pa neće valjda trgovati sami sa sobom
Ameri se počeli buditi…