Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

odu mađaroni

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/surgutnjeftegas-spremni-smo-preuzeti-inu,59194.html

Ovo naše tržište ja nakaradno jučer padamo, prekjučer padamo, neprestano padamo, ali upravo jer više nema dugoročnosti kod manjih dioničara, ali i veći ruše cijene, ukratko na ovome tržištu je šibicarenje a ne trgovanje dionicima……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ovo naše tržište ja nakaradno jučer padamo, prekjučer padamo, neprestano padamo, ali upravo jer više nema dugoročnosti kod manjih dioničara, ali i veći ruše cijene, ukratko na ovome tržištu je šibicarenje a ne trgovanje dionicima……..

kolega pogledajte nam stanje u drzavi, madarima na ime duga otkupljujemo okole za milljardu kuna a istovremeno udaramo harac…
sva javna poduzeca su u kriminalu vec dva desetljeca a hebrang nam trazi odgovornost u HRT-u kaj su mu teska pitanja postavili…
frile odlucuje o opstanku vlade a njegove baljezgarije tesko je i nabrojati…
mislite da bolje zasluzujemo?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Trebaš uvijek uzeti u obzir da na tržištu postoje kupci i prodavatelji, i da nisu svi isto raspoloženi. Samim time treba prestati stalno govoriti kako je ZSE bezveze, šibicarenje i slično. Ima dana kada je mlitavo, ima dana kada je odlično, a bilo ih je prije samo par dana. Sada imamo korekciju i to je ODLIČNO. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Trebaš uvijek uzeti u obzir da na tržištu postoje kupci i prodavatelji, i da nisu svi isto raspoloženi. Samim time treba prestati stalno govoriti kako je ZSE bezveze, šibicarenje i slično. Ima dana kada je mlitavo, ima dana kada je odlično, a bilo ih je prije samo par dana. Sada imamo korekciju i to je ODLIČNO. [thumbsup]

u potpunosti se slažem [thumbsup]

I love the Smell of Profits in the Morning

Kako lijepo PBZ invest kontrolira INGR, u prvih 10 naloga i na asku i na bidu 7 su njihovih

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Izgleda da je gotovo za ovaj krug, čini mi se da nećemo puno niže od 2217.

Tko je jamio, jamio… (ja ovaj put nisam, cijelo vrijeme sam u dionicama)

Izgleda da je gotovo za ovaj krug, čini mi se da nećemo puno niže od 2217.

Tko je jamio, jamio… (ja ovaj put nisam, cijelo vrijeme sam u dionicama)

Strpljenja, tek je 10.25 sati, ovo je običan inercijski odbijanac zbog pada na otvaranju, ima danas još dosta vremena za ozbiljan pad, pogotovo od 12-14 sati kada se ameri razbude i vide Eu u minusu

ps
PBZ uredno drži kotu 55 na INGR

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

u potpunosti se slažem [thumbsup]
[/quote]
Složio bi se i ja da sam kojim slučajem prodao prošli tjedan no 6 dana crvenila nisam ni u snu očekivao. U nedelju sam bio spreman okladiti se da više ne idemo ispod 2300.
Teški promašaj. [angry]

who dares, wins

Kako lijepo PBZ invest kontrolira INGR, u prvih 10 naloga i na asku i na bidu 7 su njihovih

S obzirom da su 3 moja sumnjam u točnost ove procjene.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

mislite da bolje zasluzujemo?

Sve što se rađa iz straha nije dobro, pa tako niti ovakvo ponašanje na tržištu kapitala, vrijedi i obrnut slučaj kada je velika pohlepa

A bolje svakako zaslužujemo, jer znam da pripadamo tamo gdje nema nemira.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

S obzirom da su 3 moja sumnjam u točnost ove procjene.
[/quote]
Kolega, zato ti nalozi i postoje, da navuku, pa neće valjda trgovati sami sa sobom

Ameri se počeli buditi…

New Report

Close