Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dosadno je, na mojima se ništa ne događa, obje stoje ukupane, istina u plusu, ali je ipak dosadno.. [yawn]

A meni nije, uspi sam danas sam sebi prodat dionicu.
Jaoooo…….
[/quote]
Svaka čast na uspjehu ! [lol]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/farmaceutika/pliva-dionice-prenesene-na-barr%2c-povlace-se-s-burze,59147.html

nekada nas najveci ponos, mi s mo u stanju sve upropastiti…
tu jedino nema dileme

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Napetost u zraku…da li to kreće lupanje po asku?

na podravki forumasi nervozni povukli gore, jer ona to zasluzuje…
kupite i juhicu u sljedecoj kupnji pa mozda se izvlece…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Sutra krv i suze!
Točnije danas.
Nadišite se, jer krećemo!

JULES VERNE – 20 000 MILJA POD MOREM
LICA:prof. Arronax, Savjet, Kanađanin, Ned Land, kapetan Nemo,
MJESTO RADNJE:u dubinama mora
VRIJEME RADNJE:19.stoljeće
TEMA:pustolovine i plovidba podmornicom
OSNOVNA MISAO: normalan život na zemlji je privlačnij od svega blaga i zlata pod morem

Nisi bio na moru ove godine?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Sudeci po njegovom ponašanju na jučerašnjoj presici Rumenigge danas leti sigurno iz vlade, al osobno mislim da bi trebao i do Gajeve ulice svratit.

Inace ne vidim niti jedan razlog zašto bi zaronili zbog toga, dapace nakon eventualnog suzdržanog pocetka ocekujem pozitivnu reakciju.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

ma treba sve gore rastjerati i pohapsiti svi su oni umočili glavu u med a sad glumastaju i sole pamet.
ovo što se sad dešava pisao sam prije dvije godine da će se desiti i to na ovom forumu
stoka sitna zuba

dan je pametniji od noći

rumenige moze samo biti kriv ili nesposoban ima li trece?

Futuresi okrenuli u zeleno,nažalost neće biti danas jeftinog šopinga…
a keš je spreman.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-investitori-pozdravili-uhicenja-u-podravci,59179.html

sam da nadu na kajmanima 250 milje i mogu platit komunalno i krenut dalje…
o ovome cemo pricati za 5 godinica, mislim na malverzacije na nasoj zse

Danas očekujem lom i to malo žešći nego jučer.
To što su US futuresi oko nule je tek privid i ne znaći baš ništa, ovo vani je tek početak korekcije koja će trajati bar do početka 12 mj.

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

kakvo je ono crvenilo na yahoo finance eu ????!?!?

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close