Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad se ova linija okrene na gore onda će krenuti i rast

ma kakav cash-r-a, 100% in

Evo me nakon dugog vremena….vidim ekipa se privodi u policiju.Pa bio je red, samo se nadam da će uskoro i glavni fondmanageri isto u Petrinjsku na razgovore.Jer to što su napravili na ZSE je nemoguča pljačka,takvo uništavanje indexa i dionica nije bilo ni u Gani.
Nadam se da će konačno doči bolji dani i da se konačno naša Burza proda Austriancima tako da bude sve pošteno i transparentno,a ne da nam neki Novoselci kroje kako ćemo živiti.

Naše tržište je na "realnom" nivou. Ja očekujem ćak i pad CROBEX-a. Situacija će se zaoštriti na svijetskim tržištima- opravak je stvarno bio " PRE BRZ I PRE NAGAO".

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Dosadno je, na mojima se ništa ne događa, obje stoje ukupane, istina u plusu, ali je ipak dosadno.. [yawn]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dosadno je, na mojima se ništa ne događa, obje stoje ukupane, istina u plusu, ali je ipak dosadno.. [yawn]

A meni nije, uspi sam danas sam sebi prodat dionicu.
Jaoooo…….

Korkyra

Napetost u zraku…da li to kreće lupanje po asku?

Vezano uz ovo istiskivanje kod plive, jedna dobra vijest kod toga je da će PBZ mirovinac dobiti 90 milijuna kuna žive love... Koju bu mu bilo pametno negdje na ovim razinam dionica ubaciti nazad. Ovdje su barem popušili samo 20-ak posto od nabavne cijene, za razliku od nekih drugih dionica…

"these fat arrogant overpaid overfed overpriviliged overindulged white-collar business-criminal asshole c..ksuckers"

Jaoooo…….

Pa to je WIN-WIN situacija za tebe! Dobio si koliko si trazio, i kupio je za onoliko koliko si bio spreman platiti — i to sve u jednoj transakciji 😉

Napetost u zraku…da li to kreće lupanje po asku?

Kakova napetost,ovo se može dogoditi samo kod nas da kvalitetne tvrtke svaki dan manje vrijede,dok jednoj podravci nakon svega cijena poraste,gdje ja živim?

obožavam strvine-posebno ovce

kad se ova linija okrene na gore onda će krenuti i rast

Kasniš samo 5 mjeseci, pokaži graf sada.

Jaoooo…….
[/quote]

time kršiš zakon… a i broker te morao upozoriti…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Jaoooo…….

Pa to je WIN-WIN situacija za tebe! Dobio si koliko si trazio, i kupio je za onoliko koliko si bio spreman platiti — i to sve u jednoj transakciji 😉
[/quote]

Ne, to je triple win jer je i broker zaradio i to 2*. [smiley]

Show me the Money!

Jaoooo…….
[/quote]

time kršiš zakon… a i broker te morao upozoriti…
[/quote]
možda je trgovao preko dva računa različitih kuća pa broker nije znao. Ovo iz iskustva [proud] [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close