Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/wall-street-lose-brojke-s-trzista-nekretnina-spustile-indekse,59076.html

kod nas je nekad akcija znacila kupuj vise ne

http://www.seebiz.eu/hr/banke/krah-akcijske-prodaje-od-3000-stanova%2c-banke-prodale-samo-270,59068.html

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Sad opet prodajte jer su opet u minusu…hahahahahahah
I tako 5,6 puta. za brokere super.

Lojtra pitao si, i ja sam to ozbiljno odgovorio.

Ali sam shvatio da si ti neozbiljan lik.

E moje slobodno tržište …..ponuda -potražnja na ZSE …fantastika …..svaka čast Todinim brokerima ….
lijepo oni to dižu …….ko nam kriv ako nismo unutra i ne iskoristimo njihovu igru ! kaj ne ?

hehe, volim kad su srednje jaki bidovi na prvom mjestu kod Leda. Odmah znam da nisu "hrabritelji" i napucavatori kaj se zavuku tam na 10.mjestu i bildaju kupnju nego da je ozbiljna kupnja u igri. htijenje i želja. Želja za Ledom. Želja za zdravljem. Želja za lizanjem. Želja za znanjem. [yawn] [cool] [thumbsup]

I'LL BE BACK

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,10,20,,180243.jl

da mi je znati sta barba luka kupuje mam bi se iso ukrcat

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

hehe, volim kad su srednje jaki bidovi na prvom mjestu kod Leda. Odmah znam da nisu "hrabritelji" i napucavatori kaj se zavuku tam na 10.mjestu i bildaju kupnju nego da je ozbiljna kupnja u igri. htijenje i želja. Želja za Ledom. Želja za zdravljem. Želja za lizanjem. Želja za znanjem. [yawn] [cool] [thumbsup]

poducite kolega, ostali ste duzni odgovor sto se dogodilo na tehnici?

E moje slobodno tržište …..ponuda -potražnja na ZSE …fantastika …..svaka čast Todinim brokerima ….
lijepo oni to dižu …….ko nam kriv ako nismo unutra i ne iskoristimo njihovu igru ! kaj ne ?

[lol] Todini brokeri [lol] [lol] riknuti ću od smijeha…ne poznajete vi Ivicu, stari Ante je odgoijo sina po nadaleko poznatom tradicionalnom Imočanskom mentalitetu!

To dižu neki drugi, i to samo Ledo a tisk, zvzd i blje su kolateralne žrtve, kao kad je Hidra odradila ugovore pa su otpadnici uletavali u Vdkt.

sada ulaze oni najzadnji , a svi znamo kakva je njihova sudbina na TK… [bye]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Evo ja procitao 5 puta i dosao do zakljucka da covijek misli da smo na novom ATH pa zato
sve prodaje [thumbsup]

možda je u pravu
[/quote]

Ne može biti u pravu jer ako je ATH bio na cca 5400, kako na 2300 je ATH? Glupost, pa čak i u šali.
[/quote]
bravo…

[lol] Todini brokeri [lol] [lol] riknuti ću od smijeha…ne poznajete vi Ivicu, stari Ante je odgoijo sina po nadaleko poznatom tradicionalnom Imočanskom mentalitetu!

To dižu neki drugi, i to samo Ledo a tisk, zvzd i blje su kolateralne žrtve, kao kad je Hidra odradila ugovore pa su otpadnici uletavali u Vdkt.

sada ulaze oni najzadnji , a svi znamo kakva je njihova sudbina na TK… [bye]
[/quote]
kako mislite najzadnji ulaze?
na proljece nece biti trgovanja?

Još samo da ovi uđu i gotovo, sve se zatvara [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Još samo da ovi uđu i gotovo, sve se zatvara [bye]

koji su to ovi i sta se zatvara?
nemojte biti toliko tajnoviti?

New Report

Close