Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ja procitao 5 puta i dosao do zakljucka da covijek misli da smo na novom ATH pa zato
sve prodaje [thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

PS
Kolega Plavi vidim da imate kapaciteta za ministra financija. [thumbsup]

Hvala na tepanju, ali polako, sve u svoje vrijeme.
Ja sam još vrlo mlad i imam još puno ulagati u znanje ( i ulažem ).

A ima i jedno mjesto koje me malo više privlači, nije loše biti i predsjednik zar ne?
Ali tko živ ko mrtav do tih vremena, to vam se stalno mjenja, mislim na želje i mogučnosti..
[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

PS

A ima i jedno mjesto koje me malo više privlači, nije loše biti i predsjednik zar ne?
Ali tko živ ko mrtav do tih vremena, to vam se stalno mjenja, mislim na želje i mogučnosti..
[wink]
[/quote]
Čuj lakše ti je biti ministar financija u HR. Odgovornost nikakva, moš promašiti BDP za +/- 10% i nikom ništa. [lol]

who dares, wins

podravka….nestade bid [undecid] panikaaaaaaa,sad cu ja malo likovat ,jer nemam podr… [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

PS

[wink]
[/quote]
Čuj lakše ti je biti ministar financija u HR. Odgovornost nikakva, moš promašiti BDP za +/- 10% i nikom ništa. [lol]
[/quote]

Bolje biti onda predsjednik, i upozoravati na šarlatane koji daju ovakve procjene i ne rade svoj posao kako valja. Još ako imaš vlastito znanje.. [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Tko danas kod nas prodaje brodare nakon što mjesec dana stoje na mjestu a vani otišli 30-40 % gore? Hvala ali samo na ozbiljnom odgovoru ako ga netko zna?????

@ lojtra

Evo ja prodao jučer i u pon 130 kom ulpl, a kupio tisak i dokupio janaf.

Nerealizirana dobit na tim dionicama puno veća nego na brodarima koje sam držao 2 ili više mjeseci.

No stignem sve to prodati sutra i vratiti se u brodare i još k tome kupiti 20-30% više dionica nego što sam imao.
Naravno u međuvremenu može to i Up, u tom slučaju još bolje, bar znam da mogu lupati po asku je leti u nebesa.
Slažete li se? [thumbsup]

Mišljenja sam da možemo zaboraviti na značajniji promet dok ne počnu stizati domaća FI za Q3.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Evo ja procitao 5 puta i dosao do zakljucka da covijek misli da smo na novom ATH pa zato
sve prodaje [thumbsup]

možda je u pravu

izgleda da je TODEX-R-A opet u modi.

Laliću, maštaš.
nego vi koji ste prodali jer su futuresi u minusu, ponovo kupujte jer su sad u plusu. Tko prvi lupi po asku uz proviziju može još preći sa nulom. [cool]

sve prodaje [thumbsup]

možda je u pravu
[/quote]

Ne može biti u pravu jer ako je ATH bio na cca 5400, kako na 2300 je ATH? Glupost, pa čak i u šali.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close