Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Veliki je priljev deviza, a kuna u 10 mjesecu ima aprecijaciju valute, kada je turistička sezona bila na vrhuncu za 1 EUR davalo se 7,36 Kn, a sada nema turista a nema niti propasti države.

EMU 978 EUR 1 7,206354 7,228038 7,249722

Očito neki strani fondovi dolaze pa kupuju dionice ili neka privatizacija ili HNB stegla remen i neda više kuna……….
U narednim tjednima znati ćemo odgovor.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

kakvo drukanje poznatih lica deset stranica drukanja

Nevjerojatno kako su samo znali da ce JANAF, TISAK, LEDO …. gore [lol]
Toliko su se izmucili vec par tjedana da im zelim par ribica u mrezi. Za burek. Sami sebi kupujemo, sami sebi prodajemo …
Inace – vrlo bolesno ponasanje i znak velike krize koja dolazi jer nitko normalan vise ne cita ova sr…a a niti ne trguje na zse

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Inace – vrlo bolesno ponasanje i znak velike krize koja dolazi jer nitko normalan vise ne cita ova sr…a a niti ne trguje na zse

Za manipulaciju neću komentirati jer ne znam da li to rade, ali ovo drugo ti ne stoji.
Pogledaj promete 2002/2003/2004 godine. Kriza ne dolazi jer se nekom sprdne, niti iz istog razloga odlazi.
[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jeff, misliš li da je to moguće?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

da …da li stvarno mislis da je to moguce???
pofuk

kakvo drukanje poznatih lica deset stranica drukanja

Čak i da je istina to što kažeš, onda te koji spominješ moraju imati jaku mašineriju jer Janaf/Ledo/Tisak nisu baš narasle samo zbog forumskog drukanja.

[/quote]
koga sam ja prika spomenuo….nikoga

dan je pametniji od noći

pofuk
[/quote]

uzeli me moderatori [lol]
Ne da je moguče, nego se to tako radi, samo treba dosta municije…ima par organiziranih grupa i grupica koje tako rade

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Yess, još par bodića i austrijanci nas šiju za okruglih 500 bodova [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

pofuk
[/quote]

Ne da je moguče, nego se to tako radi, samo treba dosta municije…ima par organiziranih grupa i grupica koje tako rade
[/quote]
čak i municije nije potrebito imati previše, sa sićom se može tramakati gore dolje koliko hoćeš
deset forumaća mogu riktati crobex

dan je pametniji od noći

pofuk
[/quote]

[/quote]
čak i municije nije potrebito imati previše, sa sićom se može tramakati gore dolje koliko hoćeš
deset forumaća mogu riktati crobex
[/quote]
Na mojim dionicama grupa u raspadu sistema [embarass]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Nisam baš siguran da je to moguće, jer postoje veliki igrači koji imaju 100-tine milijuna vrijednih dionica pa mogu pomrsiti račune. Ne kažem da nema dogovaranja, ali ipak nisu toliko moćni.

vmihajlo a porukice cijeli dan dolaze i odlaze što stim [lol]

dan je pametniji od noći

New Report

Close