Veliki je priljev deviza, a kuna u 10 mjesecu ima aprecijaciju valute, kada je turistička sezona bila na vrhuncu za 1 EUR davalo se 7,36 Kn, a sada nema turista a nema niti propasti države.
EMU 978 EUR 1 7,206354 7,228038 7,249722
Očito neki strani fondovi dolaze pa kupuju dionice ili neka privatizacija ili HNB stegla remen i neda više kuna……….
U narednim tjednima znati ćemo odgovor.
kakvo drukanje poznatih lica deset stranica drukanja
Nevjerojatno kako su samo znali da ce JANAF, TISAK, LEDO …. gore [lol]
Toliko su se izmucili vec par tjedana da im zelim par ribica u mrezi. Za burek. Sami sebi kupujemo, sami sebi prodajemo …
Inace – vrlo bolesno ponasanje i znak velike krize koja dolazi jer nitko normalan vise ne cita ova sr…a a niti ne trguje na zse
Inace – vrlo bolesno ponasanje i znak velike krize koja dolazi jer nitko normalan vise ne cita ova sr…a a niti ne trguje na zse
Za manipulaciju neću komentirati jer ne znam da li to rade, ali ovo drugo ti ne stoji.
Pogledaj promete 2002/2003/2004 godine. Kriza ne dolazi jer se nekom sprdne, niti iz istog razloga odlazi.
[bye]
Jeff, misliš li da je to moguće?
da …da li stvarno mislis da je to moguce???
pofuk
[/quote]
uzeli me moderatori [lol]
Ne da je moguče, nego se to tako radi, samo treba dosta municije…ima par organiziranih grupa i grupica koje tako rade
Yess, još par bodića i austrijanci nas šiju za okruglih 500 bodova [lol]
pofuk
[/quote]
Ne da je moguče, nego se to tako radi, samo treba dosta municije…ima par organiziranih grupa i grupica koje tako rade
[/quote]
čak i municije nije potrebito imati previše, sa sićom se može tramakati gore dolje koliko hoćeš
deset forumaća mogu riktati crobex
pofuk
[/quote]
[/quote]
čak i municije nije potrebito imati previše, sa sićom se može tramakati gore dolje koliko hoćeš
deset forumaća mogu riktati crobex
[/quote]
Na mojim dionicama grupa u raspadu sistema [embarass]
Nisam baš siguran da je to moguće, jer postoje veliki igrači koji imaju 100-tine milijuna vrijednih dionica pa mogu pomrsiti račune. Ne kažem da nema dogovaranja, ali ipak nisu toliko moćni.