Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Samodol-smjenjuje-Letinica-koji-otkriva-nezakonitosti-u-Hanfi

samo posteno, idemo dalje…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

http://business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Uprava-HAC-a-predlaze-Vladi-Otplatite-nase-kredite

eto znao sam da ce naci rjesenje

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

MAYDAY MAYDAY
da li je tisak tempirana bomba?
REPEAT

da

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

MAYDAY MAYDAY

REPEAT

YES KOLEGA YES…. i opet po ko zna koji put mi u pravu hihihihihihi

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

cini se da je pocelo ciscenje na Zvijezdi…

mislim stvarno mi nije jasno šta se to kod nas radi, europa i ameri jučer dobro potegli, normalno da su danas na početku u korekciji, ali će opet svi završiti debelo u plusu.

a mi jučer u minusu, danas u minusu, pa do kad više….

ma kakav cash-r-a, 100% in

na zvijezdi brutalka…

tesko je dugo drzati dionicu podcjenjenu ako joj je knjigovodstvena vrijednost 7980kn…

eh…
sad se ZVZD moze kupiti po 5740…
nema vise ni po 5500…

bilo je ocito.

@ tigrus

Kakve tebi ima veze što je knjigovodstvena 7 980, ako ćeš ti prodati dionice, čim poraste 3-4 %??

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@ tigrus

Kakve tebi ima veze što je knjigovodstvena 7 980, ako ćeš ti prodati dionice, čim poraste 3-4 %??

Evo jesam rekao, Tvoj nalog na 5 700 upravo postavljen, 2 komada, reci da nije?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@ tigrus

pa necu ja ZVZD prodati na +3-4%…

posebno ne sada kad je sve jasno.

jagma na kupnji Leda, na prodaji propuh do 7500!! [shocked]

čisti se ko metlom, a povremeno se ubaci jedna dionica po bidu da malo spusti [bye]

I'LL BE BACK

New Report

Close