Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne jednom sam rekao, ostavite se građevinara i brodara.

cista logika [cool]
[/quote]

Pa i je, kad tako kažeš, i jedni i drugi u problemima, tko će to kupovati i zašto?
Hoće, zato jer pada, ali mislim da će biti puno više onih koji to žele prodati.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Građevinari su out, brodari također, turističke pogotovo, prehrambene su slabo likvidne, financijaši su li-la…
Dakle, izbor nam se bitno suzio i kreće se oko HT, energijskih, kalkulacija sa todexom i nešto tehnoloških

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Dok ovi građevinari padaju, s njima i Crobex, pogledajte recimo moj perspektivni Janaf, taj svaki dan raste, padala burza ili rasla.

A kako stvari sada stoje, gledajući kupnju i prodaju, mogli bi još gore danas. [rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@ Matija

banke su ispred države i radnika?

Kaj Vi mislite?
[/quote]

ne znam, mislim i ja da su banke prve, ali nisam siguran

[/quote]

Ajme meni, država je prva u redosljedu halo!!!
[/quote]
a radnici, banke i dobavljači ? kako ide dalje?

Građevinari su out, brodari također, turističke pogotovo, prehrambene su slabo likvidne, financijaši su li-la…
Dakle, izbor nam se bitno suzio i kreće se oko HT, energijskih, kalkulacija sa todexom i nešto tehnoloških

Nisam ni ja daleko od tog razmišljanja, turisti isto out definitivno, loša sezona što se hotelijera tiče, mogući ubrzo problemi sa zemljištem oko hotela.Banke su OK, ove dvije velike, premda niti jednu nemam trenutno, ali su dosta rasle, pa možda sačekati da se malo ispuše.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

MAYDAY MAYDAY

gdje je prodaja na JNAF-u?

REPEAT

I'LL BE BACK

OTP banka je kreditirala Peveca sa više od 500 milja kuna 🙁

Zaboravio si isto da je i cijeli CROBEX OUT………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Nisam ni ja daleko od tog razmišljanja, turisti isto out definitivno, loša sezona što se hotelijera tiče, mogući ubrzo problemi sa zemljištem oko hotela.Banke su OK, ove dvije velike, premda niti jednu nemam trenutno, ali su dosta rasle, pa možda sačekati da se malo ispuše.
[/quote]
Zaba se nije ni otvorila PBZ 1 kom.
Imam Zabu i pratim tamo trgovinu. Ništa pa ništa i onda dođe jednom tjedno neko veliki pokupi dogovoreni nalog i to je sve.

who dares, wins

MAYDAY MAYDAY

REPEAT

MAYDAY MAYDAY

REPEAT

Sva sreća da ima 9 naloga po 1 komada na prodaji, pa se ne vide ementaleri u prvih nekoliko na prodaji.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Svi igrači na ZSE tržištu postali su šibicari, a zse portal može staviti ovo

traže se dugoročni investitori, a kratkoročne više nikad ne primamo.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ledo-i-janaf-uvjerljivi-dobitnici-listopada,58988.html

New Report

Close