Građevinari su out, brodari također, turističke pogotovo, prehrambene su slabo likvidne, financijaši su li-la…
Dakle, izbor nam se bitno suzio i kreće se oko HT, energijskih, kalkulacija sa todexom i nešto tehnoloških
Dok ovi građevinari padaju, s njima i Crobex, pogledajte recimo moj perspektivni Janaf, taj svaki dan raste, padala burza ili rasla.
A kako stvari sada stoje, gledajući kupnju i prodaju, mogli bi još gore danas. [rolleyes]
Građevinari su out, brodari također, turističke pogotovo, prehrambene su slabo likvidne, financijaši su li-la…
Dakle, izbor nam se bitno suzio i kreće se oko HT, energijskih, kalkulacija sa todexom i nešto tehnoloških
Nisam ni ja daleko od tog razmišljanja, turisti isto out definitivno, loša sezona što se hotelijera tiče, mogući ubrzo problemi sa zemljištem oko hotela.Banke su OK, ove dvije velike, premda niti jednu nemam trenutno, ali su dosta rasle, pa možda sačekati da se malo ispuše.
Zaboravio si isto da je i cijeli CROBEX OUT………
Nisam ni ja daleko od tog razmišljanja, turisti isto out definitivno, loša sezona što se hotelijera tiče, mogući ubrzo problemi sa zemljištem oko hotela.Banke su OK, ove dvije velike, premda niti jednu nemam trenutno, ali su dosta rasle, pa možda sačekati da se malo ispuše.
[/quote]
Zaba se nije ni otvorila PBZ 1 kom.
Imam Zabu i pratim tamo trgovinu. Ništa pa ništa i onda dođe jednom tjedno neko veliki pokupi dogovoreni nalog i to je sve.
Svi igrači na ZSE tržištu postali su šibicari, a zse portal može staviti ovo
traže se dugoročni investitori, a kratkoročne više nikad ne primamo.