građevinare ubijaju zbog ovih državnih (ne)investicija. ovo je strava gledati hdel na 330 i vdkt na 440.
navalite na kupnju, u cemu je problem?
građevinare ubijaju zbog ovih državnih (ne)investicija. ovo je strava gledati hdel na 330 i vdkt na 440.
[/quote]
Sacekaj koji dan izvjesce od Viadukta pa onda kupuj,ali ces kupovat po dosta dosta visoj cjeni i neces vjerovat kad saznas dobit,Viadukt ce odletit ko raketa
neki su uzeli al su neki i legli(i to jaaako)
http://seebiz.eu/hr/burze/hrvati-u-osam-godina-na-dionicama-izgubili-15-milijardi-kuna!,58992.html
[/quote]
Sacekaj koji dan izvjesce od Viadukta pa onda kupuj,ali ces kupovat po dosta dosta visoj cjeni i neces vjerovat kad saznas dobit,Viadukt ce odletit ko raketa
[/quote]
za FI VDKT ce vjerovatno biti dobro ali sto ocekivati za sljedecih 6-12 mjeseci?
neovisno o cijeni zalosno je sto razmisljamo instant, samo sada a posle kak bu…
opcenito, to su ugovori od 7 miljardica koji se ne mogu financirati…
zalosno za lijepu nasu i neodrzivom stanju stvari
baš me zanima koju su banke financirale Peveca i gdje im je bio risk management
jesu li ikada pogledali bilancu?
i gdje su iskopali Šelebaja? Tip će uzeti nekoliko stotina tisuća kuna plaće u narednih nekoliko mjeseci i otići bez da išta napravi
kad imaš takvo stanje, onda platiš najboljega da pokuša nešto napraviti
Vaš link
i gdje su iskopali Šelebaja? Tip će uzeti nekoliko stotina tisuća kuna plaće u narednih nekoliko mjeseci i otići bez da išta napravi
Možda nije do Riska, možda je Risk odbio, ali se išlo na Upravu, koja je mimo Riska odobrila.
Vaš link
Možda nije do Riska, možda je Risk odbio, ali se išlo na Upravu, koja je mimo Riska odobrila.
[/quote]
sad bi mogli napraviti jedan IPO gdje će dionice pokupovati AZ invest, PBZ invest i ostali fondovi kojima upravljaju banke
zna li netko uopće koja banka je najdublje u Pevecu
koji je bredoslijed namire u slučaju stečaja:
– radnici
– država
– dobavljači
– banke
– vlasnici
Koji je poredak
Vaš link
[/quote]
sad bi mogli napraviti jedan IPO gdje će dionice pokupovati AZ invest, PBZ invest i ostali fondovi kojima upravljaju banke
zna li netko uopće koja banka je najdublje u Pevecu
koji je bredoslijed namire u slučaju stečaja:
– radnici
– država
– dobavljači
– banke
– vlasnici
Koji je poredak
[/quote]
Banke, pa svi ostali, nije ni važno jer niš ne bu ni ostalo…
kao sto sam vise puta spomenuo ovaj IGH je najbolji indikator burze, raspolozenja, prometa i smjera…
nevjerovatno