Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

građevinare ubijaju zbog ovih državnih (ne)investicija. ovo je strava gledati hdel na 330 i vdkt na 440.

navalite na kupnju, u cemu je problem?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

građevinare ubijaju zbog ovih državnih (ne)investicija. ovo je strava gledati hdel na 330 i vdkt na 440.

[/quote]
Sacekaj koji dan izvjesce od Viadukta pa onda kupuj,ali ces kupovat po dosta dosta visoj cjeni i neces vjerovat kad saznas dobit,Viadukt ce odletit ko raketa

neki su uzeli al su neki i legli(i to jaaako)

http://seebiz.eu/hr/burze/hrvati-u-osam-godina-na-dionicama-izgubili-15-milijardi-kuna!,58992.html

[/quote]
Sacekaj koji dan izvjesce od Viadukta pa onda kupuj,ali ces kupovat po dosta dosta visoj cjeni i neces vjerovat kad saznas dobit,Viadukt ce odletit ko raketa
[/quote]
za FI VDKT ce vjerovatno biti dobro ali sto ocekivati za sljedecih 6-12 mjeseci?
neovisno o cijeni zalosno je sto razmisljamo instant, samo sada a posle kak bu…
opcenito, to su ugovori od 7 miljardica koji se ne mogu financirati…
zalosno za lijepu nasu i neodrzivom stanju stvari

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Vaš link

baš me zanima koju su banke financirale Peveca i gdje im je bio risk management

jesu li ikada pogledali bilancu?

i gdje su iskopali Šelebaja? Tip će uzeti nekoliko stotina tisuća kuna plaće u narednih nekoliko mjeseci i otići bez da išta napravi

kad imaš takvo stanje, onda platiš najboljega da pokuša nešto napraviti

Vaš link

i gdje su iskopali Šelebaja? Tip će uzeti nekoliko stotina tisuća kuna plaće u narednih nekoliko mjeseci i otići bez da išta napravi

Možda nije do Riska, možda je Risk odbio, ali se išlo na Upravu, koja je mimo Riska odobrila.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Čini mi se da je pred nama još jedan uzaludan dan.

who dares, wins

Vaš link

Možda nije do Riska, možda je Risk odbio, ali se išlo na Upravu, koja je mimo Riska odobrila.
[/quote]

sad bi mogli napraviti jedan IPO gdje će dionice pokupovati AZ invest, PBZ invest i ostali fondovi kojima upravljaju banke

zna li netko uopće koja banka je najdublje u Pevecu

koji je bredoslijed namire u slučaju stečaja:
– radnici
– država
– dobavljači
– banke
– vlasnici

Koji je poredak

Vaš link

[/quote]

sad bi mogli napraviti jedan IPO gdje će dionice pokupovati AZ invest, PBZ invest i ostali fondovi kojima upravljaju banke

zna li netko uopće koja banka je najdublje u Pevecu

koji je bredoslijed namire u slučaju stečaja:
– radnici
– država
– dobavljači
– banke
– vlasnici

Koji je poredak
[/quote]

Banke, pa svi ostali, nije ni važno jer niš ne bu ni ostalo…

kao sto sam vise puta spomenuo ovaj IGH je najbolji indikator burze, raspolozenja, prometa i smjera…

nevjerovatno

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@ Matija

banke su ispred države i radnika?

New Report

Close