Nakon jutrošnjeg crvenila europa se pocinje zelenit…
Vaš link
tko zna kakvu ćemo sad pivu dobivati iz pivovare
ZANIMLJIVOST !
Ako danas poredate dionice prema porastu prosječne cijene u odnosu na jučer ovo je poredak…
Podravka, Tisak, Belje, Ledo, Janaf, Zvijezda
Čitajte između redaka…
Izgleda da se netko gadno napenalio na PTKM i PODR, na svu sreću imam i jednu i drugu, ovdje mi zaista miriši na strance.
Sve je ovo smješno banda sa todinim dionicama plus sa par naj veći gubitaša dižu crobex to je ZSE naj jadnija burza i naj više opljačkana burza
Od Todinih dionica samo je Ledo u indexu. Index podižu Ina i HT ko i svaki dan. Pokrij se ušima.
[/quote]
Tebe nisam pitao za komentar a kad si se već javio mogao biti pristojan bilo bi poželjno
Opet scenario s Todexom,vjerovatno je u pitanju novi kreditni aražman za prezaduženi Agrokor.
Izgleda da se netko gadno napenalio na PTKM i PODR, na svu sreću imam i jednu i drugu, ovdje mi zaista miriši na strance.
to su naši OMF-ovi – u Podravci žele veći utjecaj, a Petrokemija je ušla u 1.kotaciju pa ne moraju prodavati
kao nešto se u događa u badelu
ovaj pad uopće nije zanimljiv, sad svi znaju koje dionice idu najviše gore kad se okrene. [lol]
Volio bih znati razloge danasnjeg preokreta… Europa nije razlog jer uglavnom su svi zeleni, nikakva patka iz Vlade nije došla, nikakav skandal ili afera nije otkrivena ( osim Badela 😉 )… Dal je stvar u kapitaliziranju dobiti… ko će ga znat…
Mistika stari mistika…