Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nakon jutrošnjeg crvenila europa se pocinje zelenit…
Vaš link

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

tko zna kakvu ćemo sad pivu dobivati iz pivovare

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/cvc-capital-partners-novi-vlasnik-inbeva-u-istocnoj-europi,58617.html

ZANIMLJIVOST !

Ako danas poredate dionice prema porastu prosječne cijene u odnosu na jučer ovo je poredak…
Podravka, Tisak, Belje, Ledo, Janaf, Zvijezda

Čitajte između redaka…

Izgleda da se netko gadno napenalio na PTKM i PODR, na svu sreću imam i jednu i drugu, ovdje mi zaista miriši na strance.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Sve je ovo smješno banda sa todinim dionicama plus sa par naj veći gubitaša dižu crobex to je ZSE naj jadnija burza i naj više opljačkana burza

Od Todinih dionica samo je Ledo u indexu. Index podižu Ina i HT ko i svaki dan. Pokrij se ušima.
[/quote]

Tebe nisam pitao za komentar a kad si se već javio mogao biti pristojan bilo bi poželjno

Opet scenario s Todexom,vjerovatno je u pitanju novi kreditni aražman za prezaduženi Agrokor.

obožavam strvine-posebno ovce

Izgleda da se netko gadno napenalio na PTKM i PODR, na svu sreću imam i jednu i drugu, ovdje mi zaista miriši na strance.

to su naši OMF-ovi – u Podravci žele veći utjecaj, a Petrokemija je ušla u 1.kotaciju pa ne moraju prodavati

kao nešto se u događa u badelu

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/badel-kriminalisticka-policija-upala-u-ured-ante-perkovica,58641.html

Baš , kakvi strašljivci… Na svaki šum svi skaču u provaliju a onda im se ovi gore rugaju… Sell !!!

ovaj pad uopće nije zanimljiv, sad svi znaju koje dionice idu najviše gore kad se okrene. [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Volio bih znati razloge danasnjeg preokreta… Europa nije razlog jer uglavnom su svi zeleni, nikakva patka iz Vlade nije došla, nikakav skandal ili afera nije otkrivena ( osim Badela 😉 )… Dal je stvar u kapitaliziranju dobiti… ko će ga znat…

Mistika stari mistika…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close