Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
u plusu smo i to je najvažnije,samo neka danas završimo barem sa malim plusom!
slazem se sve nek propadne samo da mi danas zavrsimo u plusu
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom
kada dođe na preko 3000 ja ću
evo jedan moj citat od 15.09. [thumbsup]
nije ništa spektakularno ali se dogodilo [smiley]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Sve je ovo smješno banda sa todinim dionicama plus sa par naj veći gubitaša dižu crobex to je ZSE naj jadnija burza i naj više opljačkana burza
Ovo gore mislim na JANAF [thumbsup]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
u plusu smo i to je najvažnije,samo neka danas završimo barem sa malim plusom!
hebe mi se za taj plus kad su moje samo 2 dionice u plusu a desetak u minusu.
ja ću imati sretan završetak, tako je priča išla
Luke stoje, a to su jako dobra ulaganja. [thumbsup]
Luke stoje, a to su jako dobra ulaganja. [thumbsup]
Bolje da stoje nego da padaju. Pa što je kod nas porslo. U prethodnom vrhu dow jonesa na 9930 bodova, dlkv je bio na 500 kn, hdel na 450 kn, jdpl na 250 kn…itd.
sad je dow preko 10000 a naše dionice 20-30 % niže nego tada.
Tko to ne vidi teški je slijepac i sada prodaje dionice , što mi spada u naučnu fantastiku!!!! [shocked]
Sve je ovo smješno banda sa todinim dionicama plus sa par naj veći gubitaša dižu crobex to je ZSE naj jadnija burza i naj više opljačkana burza
Od Todinih dionica samo je Ledo u indexu. Index podižu Ina i HT ko i svaki dan. Pokrij se ušima.