Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

vidlo se iz aviona odavno da kota 2300 mora pasti.istina iskusni pojedinci su se i malo uplašili pa pobjegli nedavno iz dionica ali sada se ponovno vraćaju[lol] .nema kuda nego gore.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

vidlo se iz aviona odavno da kota 2300 mora pasti.istina iskusni pojedinci su se i malo uplašili pa pobjegli nedavno iz dionica ali sada se ponovno vraćaju[lol] .nema kuda nego gore.

JOOOOOJ KOLIKO KESOLOVACA JE CEKALO 2300 DA PROBIJE CROBI…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Agram Brokeri su objavili newsletter sa savjetima za investiranju u bear marketu…

3 jednostavna pravila uspješnog investiranja u bear tržištu:
Vaš link

Ovo je već euforija, to mi se ne sviđa + Crobex ima medvjeđu divergenciju na svim oscalatorima.

ajdemo sad meni jos jednu jedinicu!!!!!

VART-R-A dana 20.10.07 cijena 265 kn i to za BLOK transakciju

22.10.2007- 265,00- 265,00 -265,00 Blok – 20.000 kom – 5.300.000,00 kn

Agram Brokeri su objavili newsletter sa savjetima za investiranju u bear marketu…

Vaš link

Da nisu malo prekasno izdali te upute?

Ovo je već euforija, to mi se ne sviđa + Crobex ima medvjeđu divergenciju na svim oscalatorima.

Euforija, daleko smo mi od euforije.
Značenje riječi euforija je nešto što nema veze s trenutnim ponašanjem sudionika na tržištu.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da nisu malo prekasno izdali te upute?

Njima je to pravo vrijeme.
Sada je i USA u onom pravom bull marketu. Nevjerojatno, kada su indeksi prešli određene granice, određeni mi više ne šalju newsletters. Kako su utihnuli, bit će da im ne paše. [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

H V A L A!!!!

[lol] [lol] [lol]

probili smo 2.300 bodova… lijepo lijepo! a sad do 2.500

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Moram se suzdržati od pisanj čim pohvalim LKPC netko počisti ask [cry]

Svaka čast, imate puno sljedbenika!

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Vaš link

fxloop, može usluga?

www.knjigara.com

New Report

Close