Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

do kraja godine idemo do 3000

˝Dobar ask na LEDU.

Top ask
CIJENA KOLIČINA
6.500,00 10
6.996,00 4
7.100,00 5
8.459,00 2
13.500,00 9
14.500,00 2
17.900,00 5
20.000,00 8
21.475,42 1
21.500,00 1

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Moram čestitat svim dioničarima LEDA. Znam da ih na forumu ima puno. Impresivno [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Moram čestitat svim dioničarima LEDA. Znam da ih na forumu ima puno. Impresivno [thumbsup]

Hvala

BRAVO FOND MENADŽDERI !

HT , INA , BANKARI …… GORE ……..

BRODARI , GRAĐEVINA ….ŠTOPAJ …PA ŠTOPAJ …….

AL NEĆE MOĆI ZAUVIJEK ….OKRENUT ĆE SE PLOČA ……..

Polako kolega, ne mora sve odjednom, nikada i nije. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pa ni mi dioničari LKPC ovih dana nismo zakinuti a kupnja izgleda da će rastrgati sve pred sobom, bravo za LEDO a ti matija virtulac samo uživaj.

LKPC je [thumbsup]

I'LL BE BACK

Pa ni mi dioničari LKPC ovih dana nismo zakinuti a kupnja izgleda da će rastrgati sve pred sobom, bravo za LEDO a ti matija virtulac samo uživaj.
[/quote]

Dobra je LKPC. Ni ja sa svojim JNAF-om ne mogu bit nezadovoljan. Ali to je sve borba za ligu uefa, LEDO je danas osigurao naslov par kola prije kraja.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

INGR se priprema za lansiranje[smiley]
čestitam governoru i Ledenima [thumbsup]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

osigurao naslov, ali u drugoj ligi. Nemojmo zaboraviti da je prošle godine pao u drugu. Tek kreće borba za prvo mjesto u prvoj ligi

[/quote]

Budem hvala

New Report

Close