evo još nešto bolje :
evo još nešto bolje :
Odmah iza Tri Kralja trk po margin. [lol]
ŠTA JE OVO DANAS ???? Hladan tuš za sve ??? Očekivani rast je izostao, pijetlići
odmah pokupili zrnje koje je palo na zemlju….pa, sve ste nas šokirali, ovakvim raspletom ..?
Više nema nikakvih kriterija, nego zgrabi dok ima na stolu ?
Na malim portfeljima zacrtam sebi nekakvu politiku…npr. prodajem dok dionica naraste barem 6-10 % uložene vrijednosti….. to više ne važi… čim zora zarudi, svi bi na pojila ???
Velike portfelje ni ne diramo…ne pada mi ni na pamet trejdanje dok su takvi minusi….
Ali, drugi ne misle tako…….
Pa šta da radimo na ovakvoj jalovoj i truloj burzi….?
Opet ću moliti mirovince javno, da se smiluju i da potroše….koliko je prošli put bilo..100 MIL…
da dignu pošteno Crobex….. pa će me opet špotati dežurni maganeri na forumu …da trabunjam..?
Kak ćemo se podići …s tri-četiri poštene dionice koje su uglavnom u portfeljima najjačih…
Prodajte burzu nekome ko ima novaca…………. to je nabolje za sve.
…nema hladnog tuša…još je dobro i prošlo kako je bilo vani…ak bu sutra kod njih zelenilo odosmo i mi za njima…
nakon ovog INA mi mogla na lagani vodopad(a ima posla i za uskoke
Na LKPC se vidi prodajni nalog od 12300 kuna hahahahah, pa di je ta prodaja.
ja vidim prodajni nalog na CROBEX-u na 3200 [thumbsup]
dobro je bilo danas
mnoge ce izuti iz cipela ovih dana koji hvataju vale pa ako vidite iste golonoge kako secu po ovoj zimi koja dolazi bacite im koju kunu za milodar
treba im dati koju kunu za čarape jer kako sam najavio zima dolazi a cijene idu gore
A gdje je moj kolega Sampras….? Luka nikad bolja…a od njega ni traga…ni glasa….?!
Bez brige kolegice, tu je Sampras, međutim, gdije je nestala prodaja sa LKPC ?
moj post od 21.09.09. | 16:20 | Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ako će se kockice posložiti kako vjerujem da hoće, "lansiranje" je slaba rijeć za ono što će se dogoditi.
LKPC ima tako mali broj slobodno raspoloživih dionica za trgovanje,tj. broj dionica koje drže investitori koji su spremni njima trgovati, da je nemoguće prognozirati kretanje cijene dionice uslijed povečanja interesa investitora, a slijed događanja upravo na to upučuje!
A dije ekipa štp čeka HT na 135 jel još čita onoga vidovitog milana na njegovom blogu, lijepo ih je nasavjetovao, a analize su mu koma svaki dan po jednoj metodi kupovni signal a po drugoj prodajni nema šanse da fula.
Ovo su propreme za 19. godišnju konferenciju Burze. Opet će pričati kako su medvjede ošišali pa sad ovi kupuju Oscar deke za brlog. Hvaliti će se tako dugo dok i njih Kerum ne ošiša u kasinu. [lol]
P.S.
Koji vidoviti Milan?
Čuo sam naime da je velika posjećenost tog bloga i dalje, čak neke firme zabranjuju posjetu toj stranici. S ostalim se slažem, sve masovno treba izbjegavati. [thumbsup]
Možda su prerasli u sektu očito ima dosta sljedbenika i onih koji još čekaju HT na 135 i ATPL na 200, LKPC na 300 i da dalje ne nabrajam i sami znate neke od targeta.