Kkhmn, danas su izgleda oni isti koji su bili u kešu pa ušli u dionice opet tamo gdje su i bili………….i to brutalno [smiley]
Gledajući ocjene ovih koji pišu realno a to je da smo jako podcjenjeni dalo bi se zakljućiti da vas je još jako puno u cashu to jest previše vas još čeka što bi rekli stari ljudi potkova sa mrtvih konja a ovaj naš konj se jako razigrao prvo je krenuo kasom a sada mi se čini da će početi galopirati a kad ovi što čekaju vide da to ode moglo bi doći do sprinta.
Kkhmn, danas su izgleda oni isti koji su bili u kešu pa ušli u dionice opet tamo gdje su i bili………….i to brutalno [smiley]
Brutalna zarada minus provizija. Baš analiziram da sam kojim slučajem juče prodao šta sam mislio kako bi danas prošao. Jedva jedvice kroz iglene uši da kupim nešto jeftinije. Nema tu kruha bez 50M kn prometa.
Sudeći prema trgovanju zadnje čega se odrićemo je auto i mobitel!
da nam sutra ne bude po onoj "vrati koko što si pozobala"
s obzirom da smo jučer kakti nadoknađivali vanjski rast od praznika,s tom logikom bi pak sutra mogli nadoknađivati vanjski pad(ako ostane kako trenutno jest)
možda je bilo bolje da smo danas malo više pali,pa ne bi morali sutra išta ili ništa.
ujutro če vjerojatno biti po staroj taktici.na početku splaši što više,a onda pomalo nazad.po ko zna koji put.
ovaj način naših vrlih fondova podsječa me na trešenje šljiva sa stabla.sječate se,prvo rukama streseš što više na granama,a onda pomalo sa nekom trkljom.vidite li neku sličnost.
također mislim da su namjerno ublažili crobex i to sa inom,koei,adrs i zaba.dvije su vratli,a ina i adrs su ostavili kao "mač nad glavom".s njih dvije ako budu htjeli mogu ujutro odmah na otvaranju napraviti pomutnju,kao i sa ht i atgr(koju su podigli na kraju ako im zatreba sutra).
mislim da nas od ovog scenarija jedino može spasiti intel sa svojim izvješćem(nakon završetka burze)
Koja glad za dionicama, a da vam ne pričam da sam vam govorio da kupujete LKPC a vi slušajte tehničare(tehničarku) koji predeviđaju crobex na 600 bodova, a za par dana se jave i kažu da im je portfej skočio 8% a drugima su govorili da ne kupuju.
ma dobro da im je govorio da ne kupuju, nego ih natjeralo da rasprodaju i to malo imovinice što im ostalo u bescjenje po duplo nižim cijenama nego što su sada. A sada se veseli kako mu raste portfelj. svašta…
ŠTA JE OVO DANAS ???? Hladan tuš za sve ??? Očekivani rast je izostao, pijetlići
odmah pokupili zrnje koje je palo na zemlju….pa, sve ste nas šokirali, ovakvim raspletom ..?
Više nema nikakvih kriterija, nego zgrabi dok ima na stolu ?
Na malim portfeljima zacrtam sebi nekakvu politiku…npr. prodajem dok dionica naraste barem 6-10 % uložene vrijednosti….. to više ne važi… čim zora zarudi, svi bi na pojila ???
Velike portfelje ni ne diramo…ne pada mi ni na pamet trejdanje dok su takvi minusi….
Ali, drugi ne misle tako…….
Pa šta da radimo na ovakvoj jalovoj i truloj burzi….?
Opet ću moliti mirovince javno, da se smiluju i da potroše….koliko je prošli put bilo..100 MIL…
da dignu pošteno Crobex….. pa će me opet špotati dežurni maganeri na forumu …da trabunjam..?
Kak ćemo se podići …s tri-četiri poštene dionice koje su uglavnom u portfeljima najjačih…
Prodajte burzu nekome ko ima novaca…………. to je nabolje za sve.
Evo jedan zanimljiv članak u Novom listu koji nagađa što bi se moglo dogoditi iduće godine:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/prodaja–BBcroatije-AB-spasava-p.aspx
Evo jedan zanimljiv članak u Novom listu koji nagađa što bi se moglo dogoditi iduće godine:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/prodaja–BBcroatije-AB-spasava-p.aspx
U nacrtu proračuna bi trebali biti vidljivi očekivani prihodi od privatizacije. U proljeće može i neki aneks na proračun.
U nacrtu proračuna bi trebali biti vidljivi očekivani prihodi od privatizacije. U proljeće može i neki aneks na proračun.
[/quote]
u trecam rebalansu HPB na bubenj