Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A prije tri radna dana ste bili pola u cashu……….a danas je prvi radni dan……..tko bi rekao [bye]

Zar i vi to primijetiste? [wink]

A prije tri radna dana ste bili pola u cashu……….a danas je prvi radni dan……..tko bi rekao [bye]

Zar i vi to primijetiste? [wink]
[/quote]

Pa gledajte meni tajnica ujutro uz kavicu prenese sve tračeve sa poslovnog…………….

Komentar današnjeg trgovanja: Nije loše. Portfelj u plusu preko 8 %. Sreća da sam preko 90 % u dionicama.

Ja sam zacrtao izaći na Crobi 2250 i to sam danas krajem dana učinio, meni dosta odajem se hedonizmu, sad mi je portfelj 70% keš, ostavio sam malo ATPL, Ledo i INA ( to je što se tiče zse). Uživajte na TK i zabavljajte se, I love this game.
[/quote]
To je dobro biti tako čvrst i dosljedan.
No, ja mislim da je vaš izlazak ipak malo preuranjen.

Korkyra

Fond hrvatskih branitelja info:

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/54650/Default.aspx

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Komentar današnjeg trgovanja: Nije loše. Portfelj u plusu preko 8 %. Sreća da sam preko 90 % u dionicama.

Bravo gospon plavi.Moj današnji skor je 7,2%.
Supač,supač, s krispijem

[/quote]
Pa odakle vam dionice zar niste rekli da crobex ide ispod 1000 sad odjedanput imate dionice, izgleda da vi tu manipulirate sa ljudima što vam nikako ne služi na čast dapače jako loše za vas.

Vjerovatno nabavili na buvljaku ova zadnja četiri neradna dana………….kao i ostatak ekipe

Šta će ovo biti ako probijemo 2300. Ludnica, zato sam si malo podebljal udio u dionicama ali još prošli petak, danas mi se ništa nije uvatilo [bye]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Super odabran tajming za izlaz. Ja bi sad sve oročio za 6% kte. Danas sam pod svu silu htio nešto prodati pa da se malo premjestim. Krenem na Zabu. Ma ne, rano je. Korf? Bi, ne bi ipak zarada je već preko 100%. Nek stoji još malo. Viro? Sad prije izvješća? Ma ne. Vlds? Imam malo pa nije ni važno. Neka se kiseli. Igh? To me još od juče žulja. Ali u četvrtak Jaca otvara radove Bar -Boljare.
Tako sam ja cijelu ovu krizu prošao manje više full u dionicama i trenutno su sve u plusu osim Lcds-a.

who dares, wins

Nema smisla prodavati velim ti. Nije vrijeme. Uostalom kad čovjek dobro zaradi, nije toliki strah da se nešto i izgubi a trenutno je situacija takva da se mnogo više može profitirati nego izgubiti. Sad ćemo vidjet jesu li ameri sve ovo već uračunali ili nisu. Ako nisu i odu preko 10 000 mi smo na 2700-2800 vrlo skoro.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kolega Bond na RTLu. [cool]

Zbog toga sam i opisao ove moje jutrošnje dileme. Jer ako do sad ni sam prodao i izgubio pa valjda neću ni na kraju krize? Jednostavno mi lagano idu na jetra pojedini postovi i nedosljednost njihovih autora. Često se zaboravlja da ima ljudi koji isto tako imaju dionice te ih prate i kroz tu svoju prizmu vrlo brzo primjete da pojedinci tu pišu nebuloze.

who dares, wins

Kolega Bond na RTLu. [cool]

Prati se kolega.
Pomno pratite, ali ima i na 2 HTV BINGO to bi vam bilo prikladnije.

Korkyra

New Report

Close