Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na ADRS je prosao nalog na kupnji od 15.689 kom a nije stajao na prodaji

Možda ga nisi vidio. To može biti djelić minute. Nećeš valjda reći da gledaš neprestano samo u njihovu k/p? Ili se istresao po bidu.

who dares, wins

Možda ga nisi vidio. To može biti djelić minute. Nećeš valjda reći da gledaš neprestano samo u njihovu k/p? Ili se istresao po bidu.
[/quote]

Deca, vidim da ne čitate baš kaj piše na ovoj temi.Pa na prošloj stranici sam vam napisala da je
16 000 ADRS izloženo na prodaji i da je to netko upravo popapao

@Brankica,
pročitao pa zaboravio.

who dares, wins

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/pbz-potrosnja-turista-znatno-podbacila,58312.html

[/quote]

Ne [wink], ne gledam stalno ali ipak pratim one koje me zanimaju te stoga nalog je bio na kupnji adrs-p-a-

Isto kao danas sto na dlkv je istresanje odreda. Gotovo svaka transakcija je bila sa prodaje.

[/quote]

Deca, vidim da ne čitate baš kaj piše na ovoj temi.Pa na prošloj stranici sam vam napisala da je
[/quote]
Brankica, onda nemamo isti streamer jer na mom je pokazivalo tih 16000 na strani kupnje :-), a od 16000 je proslo 15 689 kom

krenulo velko ukrcavanje na dlkv…
neko čisti ask sa 3.689 komada u 1 transakciji

netko?:))
kud turci tu i malo mujo:))
to je znak da "netko"veliki ulazi,zar ne?

dan poslje sutra

krenulo velko ukrcavanje na dlkv…
neko čisti ask sa 3.689 komada u 1 transakciji

Naravno da tko god ima nalog na asku im i svog kupca ali mislim da nije isto vidjeti danasnji promet kada se samo prolaze transakcije sa aska a sa bida mozda 2 %. I to posteno se netko cisti dlkv- da jer nisu mali nalozi bili na prodaji, naprotiv.

[/quote]

[/quote]
Brankica, onda nemamo isti streamer jer na mom je pokazivalo tih 16000 na strani kupnje :-), a od 16000 je proslo 15 689 kom
[/quote]

Ne znam meni je bilo 15 689 na prodaji, i nakon 5 minuta je popapano

Nekak mi se čini dogovorena transakcija, samo ili ovaj ni imal gotovine koliko drugi dionica ili obrnuto.
No, čestitke na dobro obavljenom poslu.

New Report

Close