jel to puca i zadnja linija obrane crobex-a? …HT
U šta ti gledaš pa prvih 5 kupuje 10 000 komada i to tebi izgleda ka da puca brana, nije ni čudo što imaš više nickova već kuna na računu.
KOnačni obračun dividende THNK-R-A …….kaj to piše …’posebni porez…??? yebote, pa oni se ne šale, na tu sirotinju još su mi i porez skinuli ?!
A netko se i natovario sa DIOK i TISK[undecid]
Oznaka DIOK-R-A
Zadnja 158,89
Promet 158,89
PrZ 4,53%
PrP 4,01%
Količina 1
Br. tran.1
Oznaka TISK-R-A
Zadnja 279,87
Promet 279,87
PrZ 3,66%
PrP 2,78%
Količina 1
Br. tran.1
Što se ono kaže za veliki rast na malom prometu?
Da li je možda nekome upalo u oko 200 milja institucionalnog prometa?!? Kako bi to protumačile uvažene iskusnije kolege?
Da li je možda nekome upalo u oko 200 milja institucionalnog prometa?!? Kako bi to protumačile uvažene iskusnije kolege?
Bezvezno trkeljanje danas po tom institucionalnom prometu – OMF mogu max 30% ulagati u dionice – veći dio ionako je uvijek išao u obveznice.
netko tovari dalekovod
ne uznemiravaj se. to je opet onaj isti koji je prethodno istovario iz dalekovoda na svoj racun
opet isti slučaj kao i u ljeto kada su nas "zakačili" oni praznici
vjerojatno najvažnija dva dana ovog tjedna mi čemo preskočiti
e sad, da li čemo to idući ponedjeljak nadoknanaditi
brokerske kuće plaču radi male zarade,a sad si uzmu dodatni dan za "odmor"
ne znam od čega su se umorili,valjda od zijevanja po cijele dane
ne uznemiravaj se. to je opet onaj isti koji je prethodno istovario iz dalekovoda na svoj racun
[/quote]
…nisam pametan da prodan par desetak komada ili da cekam?
[/quote]
Ako misliš da će nešto brže rasti onda prodaj, na tvom mjestu bih čekao, iako nemam DLKV ja bih ga ostavio jerbo mu dionica pratilica to jest KOEI bježi za 30 kuna. Ozbiljniji pad mislim da se neće desiti.
kupuju se obveznice