Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

krenulo po kupnji na brodarima

Krenulo je izgleda torpedima po brodarima. [embarass]

Uhljebe na ulicu!!!!!

kaj je danas petak? ja se probudio nekako s osjećajem da je četvrtak..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nikad bolje vijesti iz hrvatske nego danas a burza nam potone 2 5. Sramota kakve ulagače imamo. [undecid]

Do kraja dana Crobex u plusu.
Bid je malo prejak za ikakav pad – što je i korektno jer nismo rasli kad smo trebali [thumbsup]

oni koji su jučer držali cjene nisko sad nedaju više dolje…….već viđeno
navali narode kupuj dok ima još po ovim cjenama niže nedaju veliki

Dečki čini mi se da vam je ovo lupanje po bidu s vaše strane je bio jako nepromišljen potez.
Do kraja dana minus će biti podnošljiv.

Jutarnje šišanje ovaca danas je završilo brže od očekivanja.

Ovo su samo neki od velikih vračeva koji su jutros gledali u staklene kugle. Sreća za njih što imaju 50:50 šanse za pogoditi. Nije mi samo jasno kako nemaju nikakvog ponosa, nego se svakodnevno kompromitirati ovakvim prognozama. Dajte ljudi malo pameti u glave, ne treba puno!

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Izgleda ništa od jednog od poslednjih pokušaja rušenja crobexa.

Do kraja dana Crobex u plusu.
Bid je malo prejak za ikakav pad – što je i korektno jer nismo rasli kad smo trebali [thumbsup]

oni koji su jučer držali cjene nisko sad nedaju više dolje…….već viđeno
navali narode kupuj dok ima još po ovim cjenama niže nedaju veliki

Dečki čini mi se da vam je ovo lupanje po bidu s vaše strane je bio jako nepromišljen potez.
Do kraja dana minus će biti podnošljiv.

Jutarnje šišanje ovaca danas je završilo brže od očekivanja.

Ovo su samo neki od velikih vračeva koji su jutros gledali u staklene kugle. Sreća za njih što imaju 50:50 šanse za pogoditi. Nije mi samo jasno kako nemaju nikakvog ponosa, nego se svakodnevno kompromitirati ovakvim prognozama. Dajte ljudi malo pameti u glave, ne treba puno!
[/quote]
Kolega jer još čekate crobex na 1300 bodova kako ste izjavili, mislim da vi niste taj koji bi nekoga trebao prozivati, vaši potovi dovoljno govore o vama samo treba imati malo mozga i sjetiti se onoga šta ste pisali.

HT i INA čuvaju grobex od pravog potopa.

Skupo cemo prodat kozu na INI…

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

Kolega LUBANJA,

Čekao ja CROBEX na 700 ili ne nema veze s onim o čemu trenutno raspravljamo (ponekad mi je i žao što raspravljam jel vidim da pozitivnog efekta nema, a puno pametniji me posao sa strane čeka). Ako ste i pratili ili čitali moje postove vidjet ćete doslijednost u razmišljanju i konstantnom zauzdavanju euforičnih i drukerskih postova. Vidim da se osijećate prozvanim i to mi je drago, možda i vi malo promislite ubuduće o onom što ćete napisati. Ako imate potrebe navijati bilo bi zgodno da odete na neku utakmicu, recimo hokej. Tržište kapitala, iako se vama tako čini, nije navijačka utakmica!
Lijepi pozdrav i uživajte preko vikenda, samo bez neutemeljenih prognoza za ponedjeljak.

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

@1.dionicar

Anonimno, 02.10.2009. u 17:52
Čekao ja CROBEX na 700 ili ne nema veze s onim o čemu trenutno raspravljamo (ponekad mi je i žao što raspravljam jel vidim da pozitivnog efekta nema

Pa za vas sigurno pozitivnog efekta nema kad niste na vrijeme shvatili da su dionice podcijenjene i da će rasti, teško je pronaći dionicu koja nije odradila rast od najmanje 100% a gdje ste vi u toj priči nigdje čekate nešto što se nikada više neće dogoditi.
Ako ste i pratili ili čitali moje postove vidjet ćete doslijednost u razmišljanju i konstantnom zauzdavanju euforičnih i drukerskih postova

Kolega u tome i je vaša pogreška jer ne želiti sebi priznati da ste pogriješili i da niste kupili na vrijeme i sve je manja mogućnost da vi nešto kupite jer vi jednostavno sami sebe uvjeravate u nešto za što i sami znate da je krivo razmišljanje.

Vidim da se osijećate prozvanim i to mi je drago, možda i vi malo promislite ubuduće o onom što ćete napisati

Nije mi jasno kako ste zaključili da se osjećam prozvan ja jednostavno pišem ono u šta vjerujem a to je da velikog pada crobexa neće biti kao što vi to priželjkujete u svojim drukerskim postovima kojih je na pretek jer prizivati crobex na 1300 je drukeraj kakav još nije viđen na ovome forumu.

Ako imate potrebe navijati bilo bi zgodno da odete na neku utakmicu, recimo hokej.

Navijanje je očito vama potrebno jer bez velikog navijanja teško da vam se ostvari navijački san crobex na 1300 bodova

medjedi su postali jako nervozni ,nikako da to trziste padne [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ja cekam bike od cetvrtka 8.10

Jel ima još netko s logiranjem na Finesu?

Quatro Mpn Ltd

New Report

Close