Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://seebiz.eu/hr/banke/zagrebacka-banka-uvodi-e-trade-uslugu,57569.html

konkurencija PBZ Investoru

Teško, sa 0,5% ne mogu nikome konkurirati
[/quote]

Da su bili pametni trebali su stavit manju naknadu, barem ljudima sa premium paketom..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

"Prinos", evo ti npr. HPDG po 48 kn. Šuti i kupuj. Ja sam se nakrcao ljetos po 22-40 kn! Imaš naravno i druge turiste ali ja na ovom očekujem najviš prinos.

krenulo po kupnji na brodarima

Izgleda da će opet biti jeftinih dionica…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Stigla dividenda od Adrisa.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Pa, barem bid nije pobjego, prima udarce [cool]

Zašto bih ja prodavao a s druge strane netko kupuje? Jesam li ja pametniji? Teško. Idemo si radije popiti pivo!

Pa, barem bid nije pobjego, prima udarce [cool]

uhh…..al će u ponedeljak biti -blokada [sad] a ja pun ko brod

Zašto bih ja prodavao a s druge strane netko kupuje? Jesam li ja pametniji? Teško. Idemo si radije popiti pivo!

Počastiti ću se i ja, struktura portfelja mi takva da suprotno reagira od kauboja i indijanceka [thumbsup]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

HT i INA čuvaju grobex od pravog potopa.

Alo ekipa, lakše malo po bidu ponestaje nam para na kupnji.
Bit će vam žao u ponedjeljak !

Alo ekipa, lakše malo po bidu ponestaje nam para na kupnji.
Bit će vam žao u ponedjeljak !

da, za day to day trejdere danas pred zatvaranje će biti dobra kupovina, i ja mislim da u ponedjeljak će biti kakav takav odbijanac.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close