Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i još jedno razmišljanje, čemu ova silna borba brokera, skidanje naknadi i provizija. nešto se valja iza brda, i očekuje se rast vrijednosti i prometa….

pohvala za kreativan način razmišljanja [thumbsup]

nažalost, ja mislim upravo suprotno od tebe. ako se sjetiš vremena rasta vrijednosti i prometa sjetit češ se i da se tad brokeri baš i nisu previše borili skidanjem naknada i provizija. ovo mi više liči na poteze očajnika [sad]

Do kraja dana Crobex u plusu.
Bid je malo prejak za ikakav pad – što je i korektno jer nismo rasli kad smo trebali [thumbsup]

Autor/izvor: SEEbiz / Hina

Od devetoro analitičara brokerskih tvrtki koji su sudjelovali u Hininoj anketi, njih sedmoro danas očekuje stagnaciju Crobexa, a dvoje njegov pad. [undecid]

pohvala za kreativan način razmišljanja [thumbsup]

nažalost, ja mislim upravo suprotno od tebe. ako se sjetiš vremena rasta vrijednosti i prometa sjetit češ se i da se tad brokeri baš i nisu previše borili skidanjem naknada i provizija. ovo mi više liči na poteze očajnika [sad]

činjenica je i da su troškovi (naknade) Burze smanjene tako da je i to stvorilo prostor za smanjenje brokerskih provizija.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Sve je oko nas u zelenome,osim belgrada…

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

jel se to igh malo odbila od donjeg bolla?

No pain no Game

Kaj da delam sad, dal da lupim po bidu ili je ovo pad od 1 dana?
Bude li to sve u ponedjeljuk Up ili je ovo malo dugoročniji pad, molim upute iskusnijih forumaša…

Pitanje na mjestu. Problem je u tome što ni bid ne nudi previše mogućnosti. Nisko je i šupalj tako da nervirati se za 0,5% ili ipak pričekati idući tjedan…
[/quote]

Ok, evo čekam danas, ne budem niš prodao…bumo vidli kaj nosi današnji dan…

Portfelj mi pljusnuo 3% hehe

[/quote]

Portfelj mi na 0, hvala Verdi frende na savjetu…

Dajte imam još stotinjak tisuća casha da to ulupam gasim komp i tu sam za pola godine.

Ja sam na kupnj na INI i LKPC pa tko želi prodati tu sam da me ne tražite.

Dečki čini mi se da vam je ovo lupanje po bidu s vaše strane je bio jako nepromišljen potez.
Do kraja dana minus će biti podnošljiv.

Na 100 uvijek ćeš naići na jednog plašljivog ili nepromišljenog [cool]
Špekulativni kapital imao je na sat vremena prilike ući realativno niže tek u 2-3 dionice i to one koje su prošli tjedan fino rasle. Takav niži ulaz je zanemariv prema ostvarenom prometu, a to nam je svima dobar znak koliko su nam dionice trenutno podcjenjene počevši od turističkih !

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Dečki čini mi se da vam je ovo lupanje po bidu s vaše strane je bio jako nepromišljen potez.
Do kraja dana minus će biti podnošljiv.

Na 100 uvijek ćeš naići na jednog plašljivog ili nepromišljenog [cool]
Špekulativni kapital imao je na sat vremena prilike ući realativno niže tek u 2-3 dionice i to one koje su prošli tjedan fino rasle. Takav niži ulaz je zanemariv prema ostvarenom prometu, a to nam je svima dobar znak koliko su nam dionice trenutno podcjenjene počevši od turističkih !

[/quote]
Kolega kupaca je previše a prodavača premalo to vam je sva pamet trenutne situacije na našoj burzi.

Špekulativni kapital imao je na sat vremena prilike ući realativno niže tek u 2-3 dionice i to one koje su prošli tjedan fino rasle. Takav niži ulaz je zanemariv prema ostvarenom prometu,

a to nam je svima dobar znak koliko su nam dionice trenutno podcjenjene počevši od turističkih !

Vidi, vidi, još ću ja naučiti nešto na forumu….nisam imao pojima da su nam dionice toliko podcjenjene.
Uvijek sam mislio, da one vrijede onoliko koliko je netko spreman, u datom trenutku, platiti za njih .

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Dajte imam još stotinjak tisuća casha da to ulupam gasim komp i tu sam za pola godine.

Ja sam na kupnj na INI i LKPC pa tko želi prodati tu sam da me ne tražite.

Ja vam imam jedan milioncek za prodat! Za pola godine će mi biti zadovoljstvo vam posuditi novce. Samo mogli bi unaprijed dogovoriti kamatu, vidim da ste dobro raspoloženi.
Kolega, jel vam SAMPRAS (mislim na nick na forumu) nešto u rodu ili ste samo najbolji prijatelji.

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

New Report

Close