Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta je to bilo s LKPC zadnjih 10 minuta trgovanja? Prošao val od 200.000,00 kn i progutao hrpu sitnih riba i jednog morskog psa. Što bi tek bilo da nije došlo 16:00?! Ne znam jel to neka dobra vijest ili?

I to je jedna od dionica na kojoj će uslijediti stampedo prema gore.

Imam dionice LKPC.

Šta je to bilo s LKPC zadnjih 10 minuta trgovanja? Prošao val od 200.000,00 kn i progutao hrpu sitnih riba i jednog morskog psa. Što bi tek bilo da nije došlo 16:00?! Ne znam jel to neka dobra vijest ili?

Nije samo na LKPC nego ako pratiš na većini dionica.
A to je znak za………

Korkyra

I to je jedna od dionica na kojoj će uslijediti stampedo prema gore.

Imam dionice LKPC.
[/quote]

daj mi reci portfelj. ne znam da li je slučajnost ali vidim da će na svim tvojim dionicama uslijedit stampedo…

što se ovo dešava svi u – mi u +
istina bilo je kad su svi bili u + a mi u –

Pozdrav ljudi.
Jedan mali offtopic ako mi netko može odgovoriti.Gdje vidite transakcije ovak detaljno(mislim
na veličine transakcije i na one koje čekaju na kupovinu itd.)jel na zse monitoru ili…

Pozdrav ljudi.
Jedan mali offtopic ako mi netko može odgovoriti.Gdje vidite transakcije ovak detaljno(mislim
na veličine transakcije i na one koje čekaju na kupovinu itd.)jel na zse monitoru ili…
[/quote]

Kod brokera kume. Moraš se ulogirati za početak kod jednog, a kad skužiš da te levati onda bar još kod dvojice. [lol]
Kad pročitaš još i tu dvojicu onda ti se i para smiješi. [cool]

who dares, wins

Pozdrav ljudi.
[/quote]

Kod brokera kume. Moraš se ulogirati za početak kod jednog, a kad skužiš da te levati onda bar još kod dvojice. [lol]
[/quote]

Thanks na odgovoru.Imam sve online kod brokera ali nisam primjećivao detalje oko transakcija,
očito brzo prolete.Morat ću malo zaljepiti oči za ekran…

Pozdrav ljudi.
[/quote]

[/quote]

Thanks na odgovoru.Imam sve online kod brokera ali nisam primjećivao detalje oko transakcija,
očito brzo prolete.Morat ću malo zaljepiti oči za ekran…
[/quote]

Koje detalje? Nemaju svi iste. Neki čuvaju zadnjih 10, neki sve. Ja sam uzeo PG samo zbog toga što možeš na veče kad prođe sve u miru prekontrolirati, opet Fima je dobra jer imaš brzu reakciju na ono što se trenutno događa. Još kad bi uspio vidjeti one naloga u 9.59.59 koji se realiziraju ali se na monitoru niti ne vide… Ti su mi intrigantni.

who dares, wins

U Hrvatskoj se u kolovozu odmaralo gotovo 2,8 milijuna inozemnih turista, što je za 4,9 posto više nego u istom mjesecu lani, a 17,1 milijun inozemnih noćenja u plusu je za 5 posto.
[rolleyes]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

U Hrvatskoj se u kolovozu odmaralo gotovo 2,8 milijuna inozemnih turista, što je za 4,9 posto više nego u istom mjesecu lani, a 17,1 milijun inozemnih noćenja u plusu je za 5 posto.
[rolleyes]

ne znam što ti znače ove brojke – besmisleno je promatrati jedan izolirani mjesec a još besmislenije misliti da broj noćenja nešto znači.

Istra je za razliku od hrvatskog prosjeka (na kojega ovakvog kakav je ona očito i najviše utjecala kada pogledaš brojke) ostvarila u kolovozu 793.505 dolazaka što je 7 % više nego kolovoz prošle godine, odnosno 6.163.026 noćenja što je za 9 % više nego kolovoz prošle godine – no koliko vidim u Istri se baš i ne hvale tim brojkama – jer te brojke ne znače ništa nego tek nadoknađivanje gubitaka u noćenjima u prvih 7 mjeseci (dobro, i skromni rast od 1 % u noćenjima za prvih 8 mjeseci za razliku od prošle godine prvih 8 mjeseci) ali prihodi nisu baš rasli… i to je ono što ne daje razloga za veselje, pogotovo uzevši u obzir kakva je "profitabilnost" bila do sada a možemo misliti onda kakva tek sada kada troškovi nisu padali a prihodi jesu…

Ali Istra – ne mari za jednu godinu, ovdje se gradi budućnost, uvijek je bitno ono dugoročno a ne trenutno/kratkoročno.

iz turizma se nikada nisu previše hvalili i kada im je odlično išlo.
normalno kad je slabije ili to očekuju onda plač suze rone do zla boga

dan je pametniji od noći

Vidite šta se događa kada vas je previše u cashu tučete po asku i uopće ne gledate šta se dešava vanka, šta ćete raditi kada sutra vanka bude zelenilo i indexi u plusu preko 1%.

Ovo sa INOM je vidljivo iz aviona iako me neki proglašavaju drukerom a ja samo realno sagledavam stanje na burzi, očito je da na ovim cijenama nedostaje prodavača.

Bolje nemojte ništa prognozirati! Komentari su sasvim dovoljni!

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

New Report

Close