Sve je dobro dok ne počnu s targetima, to stvarno debilno. Procjene se rade na forumima, kod kuće, ali ne i javno jer znamo zašto. [bye]
HALO marginaši ,kako se drzite…..???? jel ono neki marginas opalio po bidu dlkv ????? ili kupac one tisucice????
Zanima me da li je onaj zadnji skok kod nas imao ikakve veze sa uplatama u Miroviske fondove?
Da li netko zna kojeg datuma se prosljeđuju te uplate?
Svaki tjedan sredstva sa privremenog računa MF ( čitaj REGOS-a ) se doznačuju u OMF-ove.
Zanima me da li je onaj zadnji skok kod nas imao ikakve veze sa uplatama u Miroviske fondove?
Da li netko zna kojeg datuma se prosljeđuju te uplate?
Svaki tjedan sredstva sa privremenog računa MF ( čitaj REGOS-a ) se doznačuju u OMF-ove.
[/quote]
Hvala kolega. Znači ni je ono što sam si mislil.
Bit će municije pred kraj trgovanja danas…i više nego što je u filmu Spašavanje vojnika Ryana! [lol]
Kol. Frki
Taktika je prišuljaj se i prikolji prodaju, ostatak će nestati u plamenu napalma! [sealed]
opet ti ponavljam, zaboravio si kako to izgleda
Sve je dobro dok ne počnu s targetima, to stvarno debilno. Procjene se rade na forumima, kod kuće, ali ne i javno jer znamo zašto. [bye]
ne kužim što hočeš reći…? TA se između ostalog bavi i definiranjem targeta, a bez targeta je nemoguć money management. kako ti trguješ (ako trguješ) bez da računaš targete / stop loss nivoe? pomoću kristalne kugle?
Po tebi forum nije javan??
Prodaja na INI jadna da jadnija biti ne može a kupnja je stišće opasno, imam osjećaj da bi mogla eksplodirati.
Prodaja na INI jadna da jadnija biti ne može a kupnja je stišće opasno, imam osjećaj da bi mogla eksplodirati.
Ukoliko se ne varam, taj osjećaj ste imali i jučer,gospon lubanja.
Postali ste jako osjećajni otkad ste kupili INA-u
[/quote]
Svaki druker svoju dionicu ima,
možda INA ima svoj dan,
a mi imamo INU,
i PBZ kod staroga Prke …
ne kužim što hočeš reći…? TA se između ostalog bavi i definiranjem targeta, a bez targeta je nemoguć money management. kako ti trguješ (ako trguješ) bez da računaš targete / stop loss nivoe? pomoću kristalne kugle?
Po tebi forum nije javan??
Nisam to mislio, ali ioako nema veze.
Forum je javan ali ne toliko koliko misliš.
[/quote]
Kolega kad sam ja kupovao INU svi su bježali od nje kao đavo od tamjana ali pa pogledajte malo i šta vam se čini kakva je situcija, ja bih rekao da se sprema lansiranje možda griješim ali šta se može osjećaji me mnogo puta prevare.
Očito me si više ne čini da će se dogoditi lansiranje na INI čim stavite nalog netko vas preskoči i to sa velikim nalogom a to nisu nikako mali i lijepo je imati dionicu gdje nema burek investitora.