počinje potop,vadite čamce za spašavanje..
Strašno…dovoljno je par dionica lupiti po asku i to po 1 dionicu i crobi je u plusu. sa 1000 kn odemo iz 0,60 minusa u 0,60 plusa…heheheheheh. pogledaj malo bolje.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=193511ba-f2e6-4096-b629-845884177f7b&open=sec
Ovo nije zlatna dionica već zlatna koka
Ht užas precijenjen u odnosu na ostale dionice. prodati ht i kupiti dionice koje su najviše pale kao hdel, to bi bio potez. No ovaj moj ht još 1 paket glasi na staru pa ja ne mogu.
Bravo Lojtra !!
I ja bih se rado riješila hidrice ali tamo negdje oko 400 kn..samo drukaj,imaš moju potporu..
[lol]
Šta je ovo danas niti tko prodaje niti tko kupuje, ima dionica gdje sam prvi i na prodaji i na kupnji.
Letargija mi ide na živce……….. niti neke pametne vijesti iz kompanija, osim blesavoća na vagone
iz Podravke…. niti nekih podataka o situacijama oko privrede… niti informacija oko ulaska u EU…
niti podataka o studentima..niti da li došle knjige koje su trebale… niti kakvih sočnih tračeva u politici,
ili show businessu , to je isto…….. ono malo se Kosorica zagrijala za burzu, sad opet nista….
pa kud to vodi…. čekamo dok fodnovi malo skupe para… pa da proglasimo novu invaziju
investitora na Crobex…………. užas koja dosada ……….!
Šta je ovo danas niti tko prodaje niti tko kupuje, ima dionica gdje sam prvi i na prodaji i na kupnji.
Uskoro će krenuti kupnja u narednim danima, ako ništa drugo barem na jednoj dionici:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=5e00d0bc-2b0f-4eeb-a705-8c7f2782c553&open=sec
Letargija mi ide na živce……….. niti neke pametne vijesti iz kompanija, osim blesavoća na vagone
iz Podravke…. niti nekih podataka o situacijama oko privrede… niti informacija oko ulaska u EU…
meni se čini da nam Janša i Zmago opet sapunjaju dasku [lol]
niti podataka o studentima..niti da li došle knjige koje su trebale… niti kakvih sočnih tračeva u politici,
ili show businessu , to je isto…….. ono malo se Kosorica zagrijala za burzu, sad opet nista….
pa kud to vodi…. čekamo dok fodnovi malo skupe para… pa da proglasimo novu invaziju
investitora na Crobex…………. užas koja dosada ……….!
TKO JE VIDIO DA STUDENTIMA TREBAJU KNJIGE??? [lol]
Koja smo mi žabokrečina od burze…
Koja smo mi žabokrečina od burze…
CROBEX -1,73%
jesi sada zadovoljan ?!?! [bye]