Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa gledaj, na ovim vrijednostima cijena gotovo bilo što da se kupi iz sastava Crobex-a u vrlo bliskoj budućnosti moralo bi se isplatiti, jer je gotovo sve podcijenjeno. Upravo kad su cijene dionice toliko nisko u odnosu na svoje ATH vrijednosti, Buffet, Soros i kompanija su posebno aktivni na kupnji. Pitajte se zašto oni kupuju?

Svatko onaj tko danas kupi dugoročno nemože nikako pogriješiti osim par firmi kojima visi mač nad glavom a svatko može procjeniti koje su to firme i disperzirati rizik.
Bolje manje zaraditi već ulaziti u neizvjesnost i rizik, ja osobno kupujem samo ono što po meni nema šanse da propadne iako znam da su prinosu na tim dionicama puno manji.
[/quote]
Što osim HT-a imaš u portfelju?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Pa gledaj, na ovim vrijednostima cijena gotovo bilo što da se kupi iz sastava Crobex-a u vrlo bliskoj budućnosti moralo bi se isplatiti, jer je gotovo sve podcijenjeno. Upravo kad su cijene dionice toliko nisko u odnosu na svoje ATH vrijednosti, Buffet, Soros i kompanija su posebno aktivni na kupnji. Pitajte se zašto oni kupuju?

Svatko onaj tko danas kupi dugoročno nemože nikako pogriješiti osim par firmi kojima visi mač nad glavom a svatko može procjeniti koje su to firme i disperzirati rizik.
Bolje manje zaraditi već ulaziti u neizvjesnost i rizik, ja osobno kupujem samo ono što po meni nema šanse da propadne iako znam da su prinosu na tim dionicama puno manji.
[/quote]
Što osim HT-a imaš u portfelju?
[/quote]
INA, ATGR, PBZ, VIRO i oba ADRISA i PA i RA

Potražnja za kunama veća nego u špici turističke sezone…….
EMU 978 EUR 1 7,230674 7,252431 7,274188

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Analitičari RBA očekuju kako će u trenutnim uvjetima najveći utjecaj na kretanje tečaja imat će najveći utjecaj najava i realizacija zaduživanja središnje države, izvanproračunskih fondova i javnih poduzeća što bi moglo stvarati pritiske u smjeru aprecijacije kune

http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/zauzdavanje-kune-hnb-intervenirao-prvi-put-u-sedam-mjeseci!,56931.html

A vi gledate njihove naloge!? Gdje se to gleda da i ja pogledam?
A osim toga i da kupuju ne kupuju da bi izgubili to je i ptičicama jasno, a da li ispravno rade to je drugi par opanaka. Navedeni likovi su ionako prošli svoj karijerski vrhunac!

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Kako je danas netko pokušao sniziti Crobex prodajom samo jedne jedine dionice ATGR, THNK, PODR, LEDO, KOEI i mnoge druge, ne bi li kupovao na nižim vrijednostima. Mislio je da će mu plan uspjeti, ali izgleda da će sadqa kupovati i na mnogo većim vrijednostima od ove sadašnje [smiley]

Definitivno treba produžiti radno vrijeme ZSE do 19 h [wink] [wink], ukinuti oba Crobexa i postaviti futurese !!!

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Nikakve logike,ali istinito!

Definitivno treba produžiti radno vrijeme ZSE do 19 h [wink] [wink], ukinuti oba Crobexa i postaviti futurese !!!

Jesi li još uvijek siguran u to?

Eto ponovno se po neznam koji puta pokazalo da se u općenitom bull trendu ne isplati prodavati, jer evo i danas koji su prodavali ostali su kratkih rukava i morati će sada kupovati po većim cijenama nego što su danas prodali.

jesi baš 100% siguran u to ???
[/quote]

…a da li si ti 100% siguran da nije tako???…
[/quote]

ja nisam rekao da nije tako … uopće ne dvojim … no, on je iznio prilično čvrstu svoju tezu …
[/quote]

Kolega fazan, ja prilicno dvojim da je tako..a bogami i ameri ako im pogledate futurese ili stock..pitanje je veliko..kamo ide ovaj brod?

Definitivno treba uložiti u znanje i dionice cijeniti po fundamentima te uvesti ‘short-selling’ radi povečanja likvidnosti, ukinuti prosječnu, ukinuti blokadu ili je bar pomaknuti na 15-20% te ,transparentnosti radi, omogučiti da se vidi ime skriveno iza skrbničkih računa.
Produženje radnog vremena ide na ruku samo "instant investitorima" koji se vode isključivo za US indexima.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kako je danas netko pokušao sniziti Crobex prodajom samo jedne jedine dionice ATGR, THNK, PODR, LEDO, KOEI i mnoge druge, ne bi li kupovao na nižim vrijednostima. Mislio je da će mu plan uspjeti, ali izgleda da će sadqa kupovati i na mnogo većim vrijednostima od ove sadašnje [smiley]

mnogo mnogo vecim, samo jos ne znamo kolko vecim?
e taj dio i mene zanima?
recite molim Vas

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close