Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mda, to mali narod prodaje blokove od po 100 – 150 tisuća kuna po bidu da bi nahranio velike gladne investitore…

Ridikjulous.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Kako samo pokušavaju posijati paniku
cjela regija raste naša burza jučer ništa nije rasla a dans bi da nas sruše do podruma pa
da jeftino mogu ući navali narode prodaj nahrani gladne velike investitore.

vidim da ste previse fokusirani na trenutna kretanja na burzi
ne dogada li nam se permanentno u drzavi bas opisano?
mislite da su to odvojene stvari?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Da li kupovati danas? sutra?

Dugo sam već u kešu… kopka me

nagradno pitanje: što se uskoro događa sa dionicom koja u općem crvenilu biva zelena i ide po asku?[rolleyes]

PTKM… ou yeah [thumbsup]

I'LL BE BACK

nagradno pitanje: što se uskoro događa sa dionicom koja u općem crvenilu biva zelena i ide po asku?[rolleyes]

PTKM… ou yeah [thumbsup]

fondovi kupuju od rodaka prije FI
odgovor sam dao jucer

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Ni je mi jasno šta bi sa onim specijalistima? Je li rade ili su još uvijek u fazi pisanja po forumima?
Ja ih nešto ne primjećujem.

who dares, wins

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/energopetrol-vlada-fbih-uskoro-predlaze-raskid-ugovora-s-inom-i-mol-om%3f,56888.html

ak im pukne veleprodaja za bosnu u banani su

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/istrazivanje-cak-90%25-poslovnih-ljudi-ocekuje-pogorsanje-u-iducih-sest-mjeseci,56892.html

poslovanje i burza bi trebali biti u nekoj korelaciji

Tigrus je kupio HT po 232 kn i 16.09. prodao po258 kad je INA bila 1650 kn . Kupio je INU po 1650 i prodao je po 1780.Bravo tigruse a svi koji ste mu se smijali ste neznalice…

Klon alert
[/quote]

mislis da je joesakic moj dupli nick?

nije.

ajd ti konane malo pogledaj grafove, pa onda reci treba li meni "pomagati" dupli nick.

ima li ovdje itko tko moze shvatiti zasto sam napravio to sto sam napravio?
[/quote]

Dajte kolega malo prokomentirajte i vaše trgovanje s LKPC: kupili ste je u utorak po 1460 kn, prodali isti dan po 1499 kn, a već jučer iza 10 sati bila je po 1600 kn. Na vaših 9 komada zaradili ste 360 kn (minus provizija 2x brokerima), a da ste ju ostavili par radnih sati duže u portfelju zarada bi vam bila 3x (300%) veća. Kako se to može dogoditi jednom takvom TA stručnjaku? [shocked]
[/quote]

TA ne funkcionira ako nema likvidnosti, a ozbiljne stvari radim iskljucivo prema TA.

u ovakavim slucajevima treba primjentiti metodu:

"uzmi lovu i bjezi"

+

"sa tom lovom odvedi lijepu ruskinju u restoran"

biti ce opet LKPC po 1460 ako ne i manje…

PS. jos cete Vi puno zganaca morati popapati za uhvatite tigra za rep.

[kiss] [bye]

tigrus

itekako TA radi i na nelikvidnim tržištima, radi na 99 % dionica nešeg tržišta kapitala!

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

[lol]

Ajmo HT dovesti do cijene iz IPO-a. Još 5-6 kuna. Ajmo ozbiljni investitori….

New Report

Close