ma lazu, djonica raste, treba doputit upravi da upravlja a ne vak neke istrage voditi…
na svakoj normalnoj burzi to bi se valjda i odrazilo na cijenu dionice, ali mi nismo normalni i tu je nasa prednost!
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/analiticari-suker-nema-nimalo-razloga-za-optimizam,56781.html
bolja su bila ona diktatorska vremena, znalo se kad nesta kazes to je tak a ne da se sumlja u optimizam nasih mocnika koji suvereno upravljaju…
ak ovak nastavimo necemo moci biti ni trziste za strane proizvode…
Kolega, vi se ravnate po analitičarima? Ako je tako mislim da nosite gaće na štapu. radije čitajte Nenada Bakića.
http://trzistakapitala.wordpress.com/
@Lojtra
hvala sto se brinete za moju informiranost, da se osvrnem i na njega, kaze nestasica rvackih dionica…
slobodnih dionica za cca 8,5 miljardi kuna…
to mi dode kao naslov u vecernjaku pocela bozicna groznica ili kupujte molim vas samo 3 kile rize…
cijenim neka promisljanja ali kad mi netko izleti sa takvim stavom kao da je to gotova stvar ondak i ono dobro sto je vjerovatno rekao ne mogu prihvatiti bez velikih rezevi tj u prijevodu trabunja.
kada izademo iz krize slazem se da ce cijene biti vece za mnogo konkurentnih firmi ali uz servis koje nam pruza lijepa nasa mislim da ce se to prolongirati jos neko vrijeme.
nismo se pitali tko ce nam se delistati s burze u sljedecih godinu dana, mozda zbog bankrota cak ili je to nemoguce?
i dobitnik je….
Janaf ove godine 111% u plusu
nebi baš rekao kolega, ima dionica koje su i više rasle, recimo jedna od mojih uzdanica lplh je rasla 246%, a vjerujem da ima i boljih
od kad pratim PTKM po prvi puta izjednačena ukupna kupnja i prodaja. S time da izand 140 kuna ima preko 4000 komada na kupnji i nadbiduju se. ovi dečki se ne šale…
1.LKPC 300.830,41kn prometa [thumbsup]
2. HT 300.677,31kn prometa
ukupni promet 1.448.134,50
Sinoć u otvorenom su rekli da će se u Pločama graditi termoelektrana pa će to za LKPC značiti siguran i dugotrajan posao.
i dobitnik je….
Janaf ove godine 111% u plusu
nebi baš rekao kolega, ima dionica koje su i više rasle, recimo jedna od mojih uzdanica lplh je rasla 246%, a vjerujem da ima i boljih
[/quote]
Ti misliš valjda od dna a ne od nove godine, negdje 3. mjesec. ćini mi se da je jdpl za novu godinu bio 400 kn a dno u 3. mj. 90kn. To je razlika kolega.
Dakle jdpl je 50 % pao u ovoj godini za razliku od janafa koji je porastao 111%. [shocked]
većina dionica kod nas je još badava.
uh fino su počistili na ledu
uh fino su počistili na ledu
da da kolega. želja je sve veća, a slobodnih dionica sve manje. tako je to na Ledu. povijest se ponavlja [thumbsup]