@Prinos
upravo o tome pricam, sbog sveg nereda izgubicemo prliku za oporavak
najvaljujemo rast prihoda 1,7% BDP-a a nije li ova godina trebala biti s rastom 2%?
krade se na sve strane, kupuju se auti najskuplji na svijetu, zaduzuje kao da nitko to nece morati vratiti…
sad trazimo gdje bi se po 8% kamata mogli zaduziti, oslanjamo se na strani kapital koji nije u funciji razvoja vec zadovoljavanja potrosnje a to ne moze zavrsiti dobro…
Nije li ovo tema za dionice? Ukrcaj se prijatelju i razmišljaj optimistićno! [thumbsup]
Opet slaba likvidnost. Ljudi čekaju Crobex na 5000 pa da prodaju! [thumbsup]
@Lojtra
to je samo komentar, da se ukrcam i neka mi bog pomogne?
prdao sam tehniku posljednju jer mi licili na scenarij hidre iz lipnja, ostalo orocavam za neka bolja vremena i cijene…
hvala na savjetu a mozete mi prodati svoje u rano proljece kad cemo biti u gospodarskom preporodu?
JESENSKA LETARGIJA [huh]
Barba LukaBorna, burza se oporavlja godinu dana prije gospodarstva. Nije vrag da to neznate? [shocked]
bolja su bila ona diktatorska vremena, znalo se kad nesta kazes to je tak a ne da se sumlja u optimizam nasih mocnika koji suvereno upravljaju…
ak ovak nastavimo necemo moci biti ni trziste za strane proizvode…
1.LKPC 300.830,41kn prometa [thumbsup]
2. HT 300.677,31kn prometa
ukupni promet 1.448.134,50
Barba LukaBorna, burza se oporavlja godinu dana prije gospodarstva. Nije vrag da to neznate? [shocked]
ili 6 mjeseci ali uz jasne vizije i ciljeve ne trabunjanje i previsoka ocekivanja kolega…
o tome su knjige pisane ali ipak smo mi jedinstveni i posebni kako je jednom priikom prije godine rekao matusic…
1.LKPC 300.830,41kn prometa [thumbsup]
2. HT 300.677,31kn prometa
ukupni promet 1.448.134,50
podravka raste, ajmo zesce po asku, mozda nadu milijuncice negdje na kanarima?
LKPC danas na repertoaru…. [thumbsup]
i dobitnik je….
Janaf ove godine 111% u plusu