Na CROS-R-A, 28 kom. na kupnji, 37 na prodaji i gapčina ko između Zemlje i Plutona.
I još blokada na + 48%.
Nije da nije intrigantno.
Čini mi se da je i Bog i vrag digao ruke od naše ZSE šta se sad čeka sa 9 milja prometa i
meni je to drago jer je očito da prodavači ne misle izlaziti po ovim cijenama. s druge strane kupci su još neodlučni ali kad krene impuls morat će bit brzi
Na CROS-R-A, 28 kom. na kupnji, 37 na prodaji i gapčina ko između Zemlje i Plutona.
I još blokada na + 48%.
Nije da nije intrigantno.
krivo…govoriš o CROS-P-A
Koji smo mi jad ai naša burza..PODRAVKA proglašena za ZLATNU DIONICU a danas nije ni 15 K ostvarila prometa..osim toga u vrijeme največe afere ona dobiva status NAJ…jadno.
Koji smo mi jad ai naša burza..PODRAVKA proglašena za ZLATNU DIONICU a danas nije ni 15 K ostvarila prometa..osim toga u vrijeme največe afere ona dobiva status NAJ…jadno.
Slazem se. Sramota (mozda su ironicno mislili "zlatna").
Ak već dosad nismo napravili značajniji rast po Crobiju od lipnja, onda čini se niti nećemo [bye]
Ak već dosad nismo napravili značajniji rast po Crobiju od lipnja, onda čini se niti nećemo [bye]
na trenutak da zaboravimo kretanjka na burzi, mislite da smo trebali?
na trenutak da zaboravimo kretanjka na burzi, mislite da smo trebali?
[/quote]
Ipak je riječ o našem tržištu kapitala, no sve više zaostajemo u mjerilima i likvidnosti, obranu su davno trebali pružiti mirovinci, a rast pravi investitori koji ionako muku muče kuda s cash-r-a.
Htio reći da su očito u susjedstvu i prek bare puno bolje prilike za ulaganja, unatoč njihovom već doista velikom rastu, a relativno manjem padu. Upitno je kako navući vrijednosti nakon što nas drivo istresao, a aferice mjesecima izbijaju poput gljiva ?
Možda i bude nekih prilika ak se malverzanti brzo poskidaju ali i otplate vlastiti nered (priča o pretakanju za 1 kunu iza koje slijedi otpust duga na račun građana, mislim da je bilo puno previše).
@Prinos
upravo o tome pricam, sbog sveg nereda izgubicemo prliku za oporavak
najvaljujemo rast prihoda 1,7% BDP-a a nije li ova godina trebala biti s rastom 2%?
krade se na sve strane, kupuju se auti najskuplji na svijetu, zaduzuje kao da nitko to nece morati vratiti…
sad trazimo gdje bi se po 8% kamata mogli zaduziti, oslanjamo se na strani kapital koji nije u funciji razvoja vec zadovoljavanja potrosnje a to ne moze zavrsiti dobro…
trebal bi mene nekak zaposlit barem kao vanjskog suradnika, savjetnika, tako nesto, biram HPB