Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još 48 milijuna EUR za lučke terminale
Vaš link
Obratiti pežnju na termine, posebno na kraj članka!

Vaš link

1+1= [smiley]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

molio bih prodaju na JNAF-u da se skoncentrira i podeblja svoje redove. djelujete neozbiljno. hvala.

I'LL BE BACK

pa dobro jel misli ko prodat tu plastiku po 67, vite da je šuplje ispod, kaj vas nije frka? ajmo ajmo, tresi to.

I'LL BE BACK

a tisak? di je stalo? ajmo ajmo… tresi Jozo, a kaj ak sutra opet budu crveni fjučersi i ne bude tolko kupnje na tisku? onda bu vam i po 260 bilo dobro jel? hehe, i današnji korov sutrašnje je cvijeće…

I'LL BE BACK

Brankica kaže da TISAK ide na 220.

sto bi ovom na varteksuda ga stjera u donju blokadu??
potres u varaždinu??
pa to bi samo ubrzalo agoniju i bilo pozitivna vijest..

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

Vaš link

Vaš link

1+1= [smiley]

LKPC mogla bi biti sljedeće za lansiranje nakon IGH, INGR, THNK, JNAF….

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

Vaš link

Vaš link

1+1= [smiley]

LKPC mogla bi biti sljedeće za lansiranje nakon IGH, INGR, THNK, JNAF….
[/quote]

Ako će se kockice posložiti kako vjerujem da hoće, "lansiranje" je slaba rijeć za ono što će se dogoditi.
LKPC ima tako mali broj slobodno raspoloživih dionica za trgovanje,tj. broj dionica koje drže investitori koji su spremni njima trgovati, da je nemoguće prognozirati kretanje cijene dionice uslijed povečanja interesa investitora, a slijed događanja upravo na to upučuje!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/janaf-dugorocni-ugovori-o-skladistenju-nafte-vrijedni-100-milijuna-eura,56630.html

a tisak? di je stalo? ajmo ajmo… tresi Jozo, a kaj ak sutra opet budu crveni fjučersi i ne bude tolko kupnje na tisku? onda bu vam i po 260 bilo dobro jel? hehe, i današnji korov sutrašnje je cvijeće…

Hm.pa odkud onda toliki nalozi na kupnji 270-280? 🙂

Evo u dnevniku na prvom drukali za rast burze. Da se sve zeleni, da je kriza prošla da sad slijedi rast i samo rast i u tom smislu da ne nabrajam . E to te ja pitam, to sam čekao. Nije važno što mja mislim, nije važno u kakvom je stanju gospodarstvu, jedino je glavno da mediji počnu pumpati i to je to. Zato sam se prošli tjedan nakrcao. Izlazim na 3500 bodova iako smatram da će ići i više ali za svaki slučaj. Svakako, sada je prilika kakve više u mojem životu na burzi neće biti. Imam 45 godina. [kiss]

Hm.pa odkud onda toliki nalozi na kupnji 270-280? 🙂
[/quote]
Otkud toliki nalozi! 3990 dionica na kupnji, a prodaja 2400. hm, meni to ne izgleda kao početak kraja!
A opet ako ima takvih tupana da prodaju, nek samo prodaju!
Freefloat na TISK-R-A samo 7%, a bome samo 2Milje kuna bi ga napucala na 1000kn.

New Report

Close