i te kako se s mivom trgovalo. bilo je velikog rata oko 6-7.000kn pa onda eksplozija u mjesec dana na 13.000 pa ga onda euforija na crobexu digne na 18.000. MIV je zicer za 200% samo je pitanje kad će ga ispaliti. je li 6 mjeseci, godina ili više
Kaj je……… to je gotova festa ??? To bi bilo to za veceras….? Osjecam se kao da je
nastupila pauza….. ali glavno jelo jos nije servirano….???? …………… nekako premalo je to raslo ..
Ja nista ne diram……. nek drugi prodaju……..
Kaj je……… to je gotova festa ??? To bi bilo to za veceras….? Osjecam se kao da je
nastupila pauza….. ali glavno jelo jos nije servirano….???? …………... nekako premalo je to raslo ..
Ja nista ne diram……. nek drugi prodaju……..
Nekako su mi poznate te rečenice……..ženo, jesi to ti?
meni ova korekcija sad već izgleda smiješno…..pa u minusu su i dionice koji se nisu ni sa mjesta pomaknule od kada je crobex krenio gore…….naravno da ne mislim da rast mora biti pravocrtan ali ovo što kažem stoji……
vani je izgleda definiran današnji smjer kretanja, e sad mi imamo cijelih sat vremena za zatuć crobex ( mislim zatuć na plafon, a ne na pod). dobro je što su prodavači izdržali iskušenje i nisu se previše spustili, a tko se hoće ukrcat morat će malo podizati crobi..
novoselac bježi s igh svako malo za po 30 kn diže ask HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Gotov si papak, ide se GORE!!!!!
U pomoc zove eweteiste SaleBorga i ostalu medvjeđu bratiju [lol]
Jeb.. kolega nema se vise 4 do 5 tisuca komada da prospe po bidu ostalo se bez benzina ,podsjeca me na Njemce u Berlinu 45
Jeb.. kolega nema se vise 4 do 5 tisuca komada da prospe po bidu ostalo se bez benzina ,podsjeca me na Njemce u Berlinu 45
Jadne naše mirovine sa takvim mazlumima.
malo uživo sa stranih tržišta
http://tools.boerse-go.de/index-tool/
Meni je taj Dinkec baš ok.