u zadnje vrijeme sve je više ovakvih tema
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/marinac-i-menadzeri-preko-fime-zeljeli-ovladati-podravkom!%3f,56377.html
Podravka, Dlkv, Hep….
tko je sljedeći?
jako mali promet na otvaranju
Ako se tako nastavi, ništa od ozbiljnije korekcije.
Koja K O R E K C I J A A A A????
UUU…. 4 mil. kuna.
[lol]
A sad nazad po starom, skidanje s aska. Žao mi je naivaca koji su popušili druk. A li netko mora i ispušiti da bi drugi zaradili. Tako to ide.
Što da vam kažem, znate da dobro uviejk procijenim, danas ćete lijepo prodavati po bidovima jer nastupa K O R E K C I J A.
Na otvarranju su rupe ko u ementalera, i to onog nizozemskog.
[rolleyes]
Daj nemoj plašit ljude, naravno da če biti i korekcija jer ljudi neki zbog straha a neki jednostavno imaju lijep postotak dobiti i prodaju ali najvažnije je kakav je smijer tržišta na malo duži rok a to je sigurno prema gore…nhf [smiley]
[/quote]
sigurno u trogodisnjem razdoblju ili?
sigurno sve dioniice idu gore?
sigurno ce neke firme propast?
sigurno?
biti cu skroman i reci mozda sam jucer prodao Tehniku po najvisoj cijeni ove godine.
kuzite, ne nekuzite!!!
Što da vam kažem, znate da dobro uviejk procijenim, danas ćete lijepo prodavati po bidovima jer nastupa K O R E K C I J A.
Na otvarranju su rupe ko u ementalera, i to onog nizozemskog.
[rolleyes]
a ti ces isto tako tamo kupovati… [cool]
[/quote]
Da.
Hoću, želim, moram.
I već jesam.
[rolleyes]
Solidna brana na PTKM. [cool]
nisu osli amerikanci, jos su oni tu…
prodajem kucu i kupujem za sve kad dodu rusi da vis onda tarapane [thumbsup]
Osim u djelu plašenja, naime plašlljivce treba plašiti, jer takvi nam ne trebaju na burzi.
[smiley]
siguran?? [wink]
O kakvoj korekciji se priča? Pa ništ drugo kod nas nije raslo osim Ine i Ht-a( atln i sl. neki koji nisu u Crobiju) a vani panične kupnje. Alo! Osvjestite se, rast kod nas tek slijedi. Bez Ine i ht-a mi smo na 1900 bodova.