Nisam pažljivo pratio protekle dane, pa me zanima o kakvim strancima pričate? Ako postoje na ZSE što kupuju i otkada kupuju? Dobro bi došao i neki link [shocked]
Deca, nemojte mi reći da vi vjerujete u te izmišljotine koje su vjerovatno lansirane od fondovske industrije ili kaj ja znam koga, da malo deca mogu maštati.
Pa to su čiste gluposti.
Da strani fondovi su sjedili uz kompjuter i čim je objavljeno da su Slovenci odblokirali pregovore, odmah su lupili po asku da im netko ne uzme IGH ili ADRS ispred nosa.Jer stranci najviše vole kupovati na vrhu.
Dajte molim vas,kajgodizam
"Kajgodizam" ili metaforička figura koja pod zajednički nazivnik svodi nekolicinu vas "paraplegičara" TK koji svojim crtarijama, a svako interpretirajući na drukčiji način kako mu najviše odgovora, dovodite u zabludu analfabete ulaganja te sami sebi djelujete "pametno". Još samo fali da dovedete i Veru Čudinu.
Gospon Oportunist, dajte si odite kupit jedan Dioki sa aska.
To je jedini način da i vama dionice narastu.
Pa nisam od jučer da imam jednu dionicu u portfelju, ali da će spomenuta generirati najveću dobit nema sumnje. Isto kao što su me častili jedinicama kad sam prije mjesec dana pisao da će INA iduće godine biti na 3000, da će HT "poluditi", da o TISK- u ne govorim, a i LKRI zaslužuje respekt i strpljivost.
Postoji vjerojatnost da su neki strani fondovi gricnuli HT i još pokoju plavušu ali ne vjerujem da je to neka veća količina novaca, 20- 30 milja max.
Sve ostalo su napravili naši mali ulagači i trejderi uz simboličnu podršku domaćih fondova.
Nisam danas uopće bio prisutan za vrijeme trgovanja, ali letimičnim pogledom na cijene na zatvaranju mogu reći da smo u finalnoj fazi odvajanja žita od kukolja.
Dobre stvari vuku gore bez obzira na RSI 90, loše i neperspektivne stoje već duže vremena u blatu. Neke se gotovo i nisu pomakle iz mulja dna.
Toliko.
Postoji vjerojatnost da su neki strani fondovi gricnuli HT i još pokoju plavušu ali ne vjerujem da je to neka veća količina novaca, 20- 30 milja max.
Sve ostalo su napravili naši mali ulagači i trejderi uz simboličnu podršku domaćih fondova.
a ja mislio da je rast zbog izlaska iz recesije i dolaska stranog kapitala…?
mene danas malo preseklo na Tehnici pa cestitam forumasu kojem sam prepustio istu perspektivnu djonicu akumuliranu na 1301 dok nije bila perspektivna.
opcenito nevolim pricati o trenutnim cjenama ali bojim se da cemo se svi forumasi oko nove godine falit da su izasli danas a usli na 1300.
kaj ovi lupetaju, jaca sazvala ekonomsko vece, zatrazila analize idemo dalje !!!
jel ima ovdje forumasa koji ima poduzece pa da nam iz prve ruke kaze kakva nam je perspektiva ili smo svi klasicni rvati da zaradimo na prevaru i brzaka?
Nisam pažljivo pratio protekle dane, pa me zanima o kakvim strancima pričate? Ako postoje na ZSE što kupuju i otkada kupuju? Dobro bi došao i neki link [shocked]
kupuju stranci ne samo djonice vec i preduzeca ce jos malo pocet preuzimat, za kunu brodogradilista…
Iz letargije u euforiju,iz euforije u totalno crnilo.
Sve to u roku 48 sati.
Pa ne možemo ići okomito gore svaki dan.
može li mi netko objasniti (naročito ako ima netki iz KD-a, to bi bilo baš super) kako je bilo jučer moguće postići ovakav rezultat… prejaki su…
Obrazloženje je jako jednostavno. Moraš biti totalno slijep.
P.S.
Njihov sam ulagač i smijem se od muke.
[lol]