evo ja protiv struje, + 500 ingr
[/quote]
Zaheb? [huh]
[/quote]
MIRIŠE na odbijanac [wink]
[/quote]
Naravno
Što je ovo sada ? Da nije premijerka zbrisala?
može li mi netko objasniti (naročito ako ima netki iz KD-a, to bi bilo baš super) kako je bilo jučer moguće postići ovakav rezultat… prejaki su…
JAO JAO i treći put JAO, panika u Hrvata svjetski fenomen
Bojim se sutrašnjeg nakon ovakvog današnjeg dana na Crbexu. Kad se upale crvene lampice na softwareima u brokera u ‘rvata….
može li mi netko objasniti (naročito ako ima netki iz KD-a, to bi bilo baš super) kako je bilo jučer moguće postići ovakav rezultat… prejaki su…
pogledaj malo njihov rezultat u 2009.g., pa usporedi s ostalima. to je još jače… odmah se vidi da su stručnjaci u svom poslu. to ti je kao kad npr. knjižničar ivo vodi vladu ili uspješna novinarka kosor… postižu se slični rezultati… sve suprotno bi bilo pravo iznenađenje ili slučajnost… blago nama.
Na igh lud jebe zbunjenog..
Nit ovaj na kupnji sa 100 komada želi kupiti, nit čoravi želi prodati svoji 200
Medjutim čoravi nema potporu u amerikancima i na kraju ce dobit po prstima
ide korekcija,vidi se iz aviona,izašlo se iz bollingera i svi oscilatori pregrijani..
ide, ali ne za sve u istoj mjeri. zapravo bi se usudio reći da će CROBEX sljedećih tjedan dana kenjaviti do negdje -4/5%, a neke dionice u tom razdoblju nastaviti lagano gore. pa onda kad krene sljedeći val ponovno u skokovima dalje. [proud]
Zaheb? [huh]
[/quote]
MIRIŠE na odbijanac [wink]
[/quote]
Naravno
[/quote]
Zaheb 200 kom, 300 sam riješio sa +0, više me maznuo JDPL.
Nisam stigao kupiti INGR po 57, ali možda budem sutra i niže, nalozi su već postavljeni [cool]
Na igh lud jebe zbunjenog..
dakle, bolje prolazi onaj tko je lud
Bojim se sutrašnjeg nakon ovakvog današnjeg dana na Crbexu. Kad se upale crvene lampice na softwareima u brokera u ‘rvata….
nikako da izbacite medu iz glave,slazem se treba biti oprezan,ali trend is your friend,i on je bull