OK ne morate, ali brate mili ako ih već imate, onda koga vraga ih prodajete? [undecid]
da vrlo važan komentar [thumbsup]
Sve se zeleni cijeli svjet važne dobre vjesti su stigle..
Kod nas su fondovi počeli ulaziti ponovo
ko sada prodaje bude za skuplje nazad kupovao..
Možda i fondovi probaju cimati burzu da ju ruše kako bi se jeftinije ukrcali
ali sumljam da ima toliko naivnih prodavača.
Nakon vjesti o prekidu blokade za EU kapital se ponovo
vrača u Hrvatsku.
A kave veze to ima sa našim dionicama i sa našim tržištem kada je kod nas trend makroekonoskih pokazatelja silazni, država u banani, nelikvidnost ogromna i prijeti da uruši cijeli sustav koji je na staklenim nogama, zaduženost ekstremna i dalje ne nabrajam jer ti je i samomo sve poznato tako da po meni ovaj rast je čisto špekulativan dase ošiša neiskusne.
U dionicama sam 60% ali samo INA, do jučer bio 100% pa skratio, i ja sam ovo očekivao ali neću dozvoliti da me netko šiša jer će se na kraju igrati igra tko zadnji magarac.
Da ponovim komentar kolege od neki dan : ”Ko je kupio, je kupio a ‘ko nije, kupit će”. [thumbsup]
[thumbsup] [lol] [lol] [lol]
Oprez ekipo! dok se padalo ht je najmnaje padao a sad dok raste ht raste najviše. Ne vidite da je tu negdje greška, hoću reći navlačenje!
kao što se prošle godine s nevjericom gledao pad, tako sad svi očekuju prestanak rasta
crobex je nekoliko desetaka bodova od prethodnog vrha s time da je dosta dionica nadmašilo prethodni vrh
probijanje prethodnog vrha crobexa znači juuuriiiiššššš bikovi
ne kužim ekipu koja prodaje dionice. S jedne strane imate fundamentalno podcijenjene dionice, a s druge strane uzlazni trend makroekonomskih pokazatelja u zapadnim ekonomijama. Dakle upravo suprotno od prvog dijela 2008. godine kada ste imali fundamentalno precjenjene dionice i negativan trend makroekonomskih pokazatelja u razvijenim ekonomijama. Ovi koji prodaju vjerojatno očekuju da cijene dionica počnu padati. Ali zašto bi padalo? S obzirom na ova dva uvjeta koje sam naveo… ajde postavite si logično pitanje: Zašto bi padalo? Ne razumijem, jednostavno ne razumijem… Nije da nagovaram da se dionice kupuju, OK ne morate, ali brate mili ako ih već imate, onda koga vraga ih prodajete? [undecid]
Očito velika većina misli da rastemo dalje, upravo iz razloga koje ste naveli, a to je ujedno ono što ih plaši.. Na ZSE u zadnje vrijeme se nije baš uputno tako povodit za većinom..