Sad je u prvom razredu .10% limit
[/quote]
Gdje se objavljuje promjena tih razreda?
[/quote]
zse.hr
dnevni limiti trgovanja. ne treba ti ništa više.
Sad je u prvom razredu .10% limit
[/quote]
Gdje se objavljuje promjena tih razreda?
[/quote]
Nigdje.
Izgleda da je automatika promjenila razred jer je trgovano sa VLDS 50% dana u zadnjih šest mjeseci.
I ja mislim da atomatika ima neke veze sa tim.
Kako se povećava promet tako se i parametri mijenjaju.
Kako se digla ručna otkako su ameri otvorili.
Jako lijepo
Crob 2,63%(2 200,84) na 71.442.411.91 kn prometa
obićno takvi prometi potraju par dana za redom uz prilično povečanje indexa, da li će to i sada biti tako ostaje da vidimo [cool]
Jesu ovo krenula kola nizbrdo.
Sto reci na danasnji dan ?! Super , super super……… jos da i ATPL u svojoj formi rekli bismo
jednostavno ….GENIJALNO !!!
Ne znam koju dionicu da bolje pohvalim…. ONE koje nisam dokupljivala a u istom su minusu kao i
one koje sa dokupljivala…??? One koje nagovijestaju jos bolju buducnost a non/ stop rade
maljivo ili one koje su se ulijenile a mogu jos bolje odraditi…. odlicne banke….!!!
stabilni gradjevinari …. napeti brodari…. nove gljive poslije kise ???? Ma, samo pametmo i strpljivo
naprijed.!!!
Jesu ovo krenula kola nizbrdo.
Jesu ako ste puno popili pa vam se pricinjaju stvari onakvima kakve nisu
Ja mislim da ljudi još nisu svjesni da je crobex na 2200 bodova. 2200! Bagatela ćo!
ne kužim ekipu koja prodaje dionice. S jedne strane imate fundamentalno podcijenjene dionice, a s druge strane uzlazni trend makroekonomskih pokazatelja u zapadnim ekonomijama. Dakle upravo suprotno od prvog dijela 2008. godine kada ste imali fundamentalno precjenjene dionice i negativan trend makroekonomskih pokazatelja u razvijenim ekonomijama. Ovi koji prodaju vjerojatno očekuju da cijene dionica počnu padati. Ali zašto bi padalo? S obzirom na ova dva uvjeta koje sam naveo… ajde postavite si logično pitanje: Zašto bi padalo? Ne razumijem, jednostavno ne razumijem… Nije da nagovaram da se dionice kupuju, OK ne morate, ali brate mili ako ih već imate, onda koga vraga ih prodajete? [undecid]