Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja zadovoljan.

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.141,09 3.13% 77.628.483,74 kn 50.677.313,44 kn 0,00 kn 26.951.170,30 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ljepih 3%, ali koliko kasnimo za amerima i europom, te ako se uzme u obzir značaj deblokade pregovora onda ovo nije ništa spektakularno, trebali bi par dana ovako, pa i bolje, a nadam se da i hoćemo, samo dugo je do ponedjeljka….

ma kakav cash-r-a, 100% in

…koliko je zrak rijedak što se više budemo penjali to ćemo tek da vidimo….

crobex je bolji od crobexa 10 nananaana [lol] [lol] [lol]

ma kakav cash-r-a, 100% in

Danas me naživcirao Dalekovod. Taman se vratio u njega poslije duže vremena, tražeći relativan mir i stabilan rast, kad ona priča izbije. Rješio ga se dok si reko keks. Digao za nekoliko porcija čevapa s kajmakom, al’ sam ponovno miran.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Meni je ova priča oko Dalekovoda stvorila suprotni učinak pa sam ušao poslije dugo vremena u ovu dionicu.Vidjet ćemo što će vrijeme pokazati.

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/istraga-u-podravci-marinac-na-svoju-ruku-posudio-sms-u-65-milijuna-kuna!%3f,55871.html

http://seebiz.eu/hr/closing-bell/zse/zagrebacka-burza-borut-i-jadranka-podigli-crobex-najvise-u-tri-mjeseca,55866.html

Prica oko Dalekovoda………nadam se, nebitna.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

I je nadam, ali mislim da nije. Bacanje crnila, traženja patsy-a. Znamo kako se kod nas sklapaju poslovi, ovoga može biti ohoho i bliskoj budućnosti. DLKV je danas trebao biti na 430-440, ali nije…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ja smatram da je ta vijest zadnja municija velikih da se još malo ukrcaju prije polaska.pa pogledajte samo promet koliki je bio. a cijena ni gore ni dolje, generalno gledano, jelte…

u pon prognoziram otvaranje na oko 411-412 i dalje samo UP

sve 5 samo reno 4
kako ja mogu napisati nešto pametno kao Brankica il Hugo pa da me stave u rubriku s Foruma na Vecernjilist internet izdanje

evo jel moze ovako – tko je usao usao a tko nije uci ce

Postanite Eu-robovi

New Report

Close